Στους «32» του Europa League Φούλαμ, Μπριζ, Κοπεγχάγη

Η Φούλαμ νίκησε με 3-2 την Βασιλεία στην Ελβετία και πήρε την πρόκριση στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ, μέσα από τα χέρια της αντιπάλου της από τον 5ο όμιλο. Εισιτήριο και μάλιστα με εκτός έδρας θρίαμβο και για την Κοπεγχάγη που με τον πρώην «πράσινο» Νταμ Εντόι να σκοράρει δις νίκησε στην Πράγα τη Σπάρτα με 3-0 και συνεχίζει από τον 11ο όμιλο της διοργάνωσης μαζί με την Αϊντχόφεν που δεν συνάντησε προβλήματα στην Ρουμανία εναντίον της Κλουζ, 3-0.

Αν και της έφτανε η ισοπαλία η Μπριζ χάρη στο τέρμα του Πέρισιτς στις καθυστερήσεις νίκησε 1-0 την Τουλούζ στο Βέλγιο και συνεχίζει στο Γιουρόπα Λιγκ από το 10ο όμιλο, μαζί με τη Σαχτάρ που την Τετάρτη γνώρισε την πρώτη της ήττα στη διοργάνωση στο Βελιγράδι από την αδιάφορη και ουραγό Παρτιζάν με 1-0. Στο 12ο όμιλο έκπληξη προκάλεσε το 3-0 της Βέρντερ στο «Σαν Μαμές» επί της Αθλέτικ σε μια αναμέτρηση όπου ουσιαστικά παιζόταν μόνο η πρωτιά μια και οι δύο αντίπαλοι είχαν ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση.

Την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης εξασφάλισε και η Χέρτα, η οποία νίκησε εντός έδρας με 1-0 την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας. Στα άλλα παιχνίδια, η Χέρενφεν συνέτριψε με 5-0 τη Βέντσπιλς, ενώ η Ρόμα πέρασε εύκολα από την έδρα της ΤΣΣΚΑ Σόφιας με 3-0 με την είδηση για τους Ρωμαίους ν' αποτελεί η επέκταση της συνεργασίας τους με τον 33χρονο Φραντσέσκο Τότι για ακόμη 5 χρόνια.