Μαντσίνι: "4άδα και μετά τίτλος"

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι τόνισε πως στόχος είναι η τετράδα για την Μάντσεστερ Σίτι φέτος και νέα χρονιά ο τίτλος, κατά την παρουσίασή του. Πιστεύω πως μπορώ να κάνω καλή δουλειά γιατί έχουμε καλούς παίκτες", τόνισε ο Ιταλός, ο οποίος αντικατέστησε τον Μαρκ Χιουζ στην τεχνική ηγεσία των πολιτών.

"Στόχος μου είναι να μπούμε στην πρώτη τετράδα. Την επόμενη χρονιά θέλουμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Αυτός είναι ο στόχος και νομίζω είναι εφικτό. Νομίζω και ελπίζω πως θα μείνω για πολλά χρόνια και θέλω να κερδίσω πολλά τρόπαια. Η Σίτι έχει εξαιρετικούς οπαδούς και ελπίζω να κάνουμε καλή δουλεια για αυτούς".

Τίτλους όπως με Ίντερ

"Ελπίζω η ιστορία να επαναληφθεί", τόνισε ο 45άχρονος λίγο πριν την πρώτη του συνάντηση με τους παίκτες (πριν την παρουσίαση), απαντώντας σε ερώτηση αναφορικά με 3 πρωταθλήματα που πήρε ως τεχνικός της Ίντερ.
"Είμαι υπερήφανος που πήρα αυτήν την δουλειά στην Σίτι, η οποία είναι ένας σύλλογος με σπουδαίους παίκτες. Το Μάντσεστερ είναι παρόμοια πόλη με το Μιλάνο όσον αφορά στο ποδοσφαιρικό πάθος".

"Στο Μιλάνο υπάρχουν δύο σπουδαίες ομάδες που μάχονται για τίτλους και το ίδιο ισχύει και εδώ. Μου αρέσει αυτή η πρόκληση".

"Ξέρω πως νιώθουν οι φίλαθλοι για τέτοια ματς και ευχαριστώ αυτούς που ήρθαν στο ξενοδοχείο να με υποδεχθούν. Γνωρίζω το πάθος τους και ξέρω πως βοηθά την ομάδα".
sport24.gr