Η Ίντερ «ρίχνει» 7.000 εισιτήρια στη Μίλαν

Μια από τις καλύτερες περιόδους στην ιστορία της στο ιταλικό ποδόσφαιρο φαίνεται πως διανύει η Ίντερ, καθώς εκτός από τα τέσσερα συνεχόμενα πρωταθλήματα και την πρωτιά στο φετινό Campionato, βρίσκεται και στην πρώτη θέση στις πωλήσεις εισιτηρίων. Με έδρα το "Μεάτσα" των 80 χιλ. θέσεων, η Ίντερ συγκεντρώνει κατά μέσο όρο 51.372 θεατές σε κάθε παιχνίδι της, αφήνοντας στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας τη συμπολίτισσα Μίλαν, η οποία κόβει περίπου 7 χιλ. λιγότερα εισιτήρια στο ίδιο γήπεδο (44.110).

Μεγάλη αγάπη για την ομάδα τους εκδηλώνουν οι Ναπολιτάνοι, οι οποίοι "κόβουν" 41.476 εισιτήρια κατά μέσο όρο στο "Σαν Πάολο", φέρνοντας τη Νάπολι στην τρίτη θέση, μπροστά από τις δύο αιώνιες εχθρούς της Ρώμης, τη Ρόμα και τη Λάτσιο.

Η πρώτη προηγείται της δεύτερης με βραχεία κεφαλή, κόβοντας 35.609 εισιτήρια σε κάθε ματς της στο "Ολίμπικο" της Ρώμης, έναντι 34.630 της μισητής αντιπάλου της. Το γεγονός ότι η Γιουβέντους των 27 πρωταθλημάτων βρίσκεται στη μέση της σχετικής κατάταξης, δεν προκαλεί έκπληξη, καθώς τα 24.037 εισιτήρια που κόβει κατά μέσο όρο εντός έδρας καλύπτουν περίπου το 85% της χωρητικότητας του σχετικά μικρού Ολυμπιακού Σταδίου του Τορίνο (χωρά 27.994 θεατές).