Μέσι: «Θα γράψουμε ιστορία»

Την πεποίθηση ότι η Μπαρσελόνα θα καταφέρει να γράψει «ιστορία» νικώντας την Εστουντιάντες στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων που θα διεξαχθεί στο Άμπου Ντάμπι, εξέφρασε ο Λιονέλ Μέσι. Ωστόσο, ο Αργεντινός επιθετικός των «μπλαουγκράνα» έχει επίγνωση του γεγονότος ότι η ομάδα του θα πρέπει να τα «δώσει» όλα προκειμένου να ξεπεράσει το εμπόδιο των συμπατριωτών της.

«Απέχουμε μόνο λίγα βήματα πριν γραφτούμε στην ιστορία,όμως δεν πρέπει να υποτιμάμε την Εστουντιάντες. Είναι μια σπουδαία ομάδα» υποστήριξε αρχικά ο 22χρονος άσος στο «Sport News» .

Στη συνέχεια, μη μπορώντας να κρύψει τον ενθουσιασμό του, ο Μέσι συμπλήρωσε: «Ζούμε μια ξεχωριστή στιγμή. Κερδίζοντας αυτό το παιχνίδι, θα τα έχουμε επιτύχει όλα μέσα σε μια εκπληκτική χρονιά όπως είναι τα το 2009 και να ολοκληρώσουμε κάτι που ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα δεν είχα φανταστεί. Όμως δεν πρέπει από τώρα να πανηγυρίζουμε τη νίκη πριν σηκώσουμε το τρόπαιο».

Καταλήγοντας, δήλωσε ότι η «Μπάρσα» είναι κάτι παραπάνω από μια ομάδα ταλαντούχων ποδοσφαιριστών. «Η δύναμη της Μπαρσελόνα, είναι η ομαδικότητα. Κανένας παίκτης μεμονωμένα δεν κάνει τη διαφορά, άλλα όλοι μαζί προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας και αυτό μας κάνει μοναδικούς».
sport-fm.gr