Οι Μπέμπηδες για Μπεν Αρφά

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο μάνατζερ του διεθνούς γάλλου μεσοεπιθετικού, ύστερα από δική του πρωτοβουλία, συναντήθηκε με ανθρώπους της βρετανικής ομάδας, γεγονός που από μόνο του δυσκολεύει τις πιθανότητες να έρθει ο γάλλος μέσος. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι έχει χαλάσει οριστικά η υπόθεση, καθώς η Μάντσετσερ αναμένεται να απαντήσει μέχρι τη Δευτέρα (21/12) στον ατζέντη του Μπεν Αρφά.

Πάντως μέχρι στιγμής δεν έχουν ξεκαθαρίσει οι μπέμπηδες αν τον θέλουν για λογαριασμό τους ή να τον στείλουν σε άλλη ομάδα ως δανεικό. Αυτό μπορεί να είναι και το κλειδί στην υπόθεση, καθώς ο Μπεν Αρφά έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει χρόνο συμμετοχής, ώστε να είναι στην αποστολή της χώρας του για το Μουντιάλ.

Ο Ολυμπιακός πήγε να κάνει αιφνιδιαστικά το κόλπο - γκρόσο με την απόκτηση του Μπεν Αρφά, αλλά η εμπλοκή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται ότι δυσκολεύει τα σχέδια των ερυθρόλευκων. Ο Ολυμπιακός λοιπόν έχει εγγυηθεί ότι θα του δώσει μεγάλο χρόνο συμμετοχής, κάτι που φυσικά δεν εγγυάται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η συμφωνία με την Μαρσέιγ

Οι ερυθρόλευκοι είχαν κινηθεί αστραπιαία όλη αυτήν την εβδομάδα για την απόκτηση του 22χρονου άσου, ώστε να μην εξελιχθεί η υπόθεση σε σίριαλ. Την Τρίτη (15/12) είχε έρθει στην Ελλάδα ο μάνατζερ του Μπεν Αρφά, συναντήθηκε με τον Κόκκαλη, ενώ ξεναγήθηκε στο Καραϊσκάκη, αλλά και στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Ο Ολυμπιακός συμφώνησε παράλληλα με την Μαρσέιγ για την απόκτησή του, έναντι 8 εκατομμυρίων ευρώ και το μόνο που απέμενε ήταν το ΟΚ του παίκτη. Δυστυχώς όμως για τους ερυθρόλευκους η εμπλοκή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τους αναγκάζει να κρατήσουν στάση αναμονής για την υπόθεση του Μπεν Αρφά.

sport.gr