Πουγιόλ και Τσάβι παρότρυναν τον Γκουαρδιόλα να υπογράψει νέο συμβόλαιο

Το μέλλον του Πεπ Γκουαρδιόλα ακόμη είναι στον αέρα. Δεν έχει αποφασίσει αν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Μπαρσελόνα ή όχι. Η διοίκηση μέσω του προέδρου Τζοάν Λαπόρτα σταμάτησε να τον πιέζει για να βάλει την υπογραφή του.

Οι ποδοσφαιριστές του, όμως, τώρα αρχίζουν. Οι δύο αρχηγοί της Μπάρσα των έξι τροπαίων, Κάρλες Πουγιόλ και Τσάβι, αν έστελναν γράμμα στον Αϊ-Βασίλη θα του ζητούσαν για δώρο την παραμονή του Ισπανού τεχνικού στον πάγκο του «Καμπ Νόου» για πολλά χρόνια ακόμη. «Δεν μπορώ να σκεφτώ την Μπαρσελόνα χωρίς τον Γκουαρδιόλα προπονητή της. Δεν μου περνάει από το μυαλό αυτή τη στιγμή, αλλά όποια και αν είναι η απόφασή του πρέπει να τη σεβαστούμε.

Ωστόσο πρέπει να πω πως περιμένω να ανανεώσει και να συνεχίσει τη δουλειά του. Αν κατακτήσαμε έξι κύπελλα αυτόν το χρόνο ο λόγος είναι ο Πεπ» δήλωσε ο Κάρλες Πουγιόλ και η σκυτάλη πέρασε στον Τσάβι: «Δεν νομίζω πως θα υπάρξουν προβλήματα. Οι ποδοσφαιριστές είμαστε οι πρώτοι που θέλουν να παραμείνει. Ο ίδιος δε, γνωρίζει πως καλύτερα από την Μπαρσελόνα δεν θα βρει και ο σύλλογος ξέρει πως αυτός είναι ο τέλειος προπονητής γι' αυτήν την ομάδα».