Αντσελότι: Σαν τον Μπαρέζι και τον Μαλντίνι ο Τέρι!

Ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποδοσφαιρικό κοπλιμέντο έκανε στον Τζον Τέρι, ο προπονητής του στην Τσέλσι, Κάρλο Αντσελότι.

Έχοντας άπειρες παραστάσεις από την μεγάλη Μίλαν προηγούμενων χρόνων, ο «Καρλίτο» δεν δίστασε να παρομοιώσει τον αρχηγό των «μπλε», με τους αμυντικούς-θρύλους των «ροσονέρι», Φρανκο Μπαρέζι και Πάολο Μαλντίνι.

«Ο Τέρι είναι όπως ο Φράνκο Μπαρέζι και ο Πάολο Μαλντίνι, σαν προσωπικότητα, χαρακτήρας και ηγετική φυσιογνωμία. Είμαι πολύ τυχερός που έχω αυτό τον παίκτη ως αρχηγός της ομάδας μου», είπε ο Ιταλός τεχνικός στην «London Evening Standard».

Ο Αντσελότι βρήκε κι άλλες ομοιότητες ανάμεσα στην πρώην και την νυν ομάδα του, κάνοντας μια σύγκριση στον τρόπο που αντιμετωπίζουν το ποδόσφαιρο οι Ρομάν Αμπράμοβιτς και Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

«O Αμπράμοβιτς είναι όπως ο Μπερλουσκόνι. Έχει πάθος με το σύλλογο, του αρέσει να μιλάει για ποδόσφαιρο, όπως και ο Μπερλουσκόνι. Και οι δυο τους αρέσκονται να βλέπουν ποδόσφαιρο στην τηλεόραση. Μετά από το παιχνίδι, έρχεται στα αποδυτήρια. Δεν πιστεύω πως αν δεν κερδίζω παιχνίδια, ο Ρομάν θα με απολύσει. Ο στόχος είναι να δώσω το καλύτερο στο σύλλογο, όπως έκανα και σε προηγούμενους συλλόγους».