Ρας: «Πάρτε τον Νίστελροϊ στην Λίβερπουλ»

Η Λίβερπουλ πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο κι αναμφισβήτητα διανύει την χειρότερη σεζόν των τελευταίων ετών. Οι «κόκκινοι» μόλις και μετά βίας βρίσκονται στην 7η θέση της Πρέμιερσιπ, ενώ και η ευρωπαϊκή τους πορεία θεωρείται αποτυχημένη, καθώς συνεχίζουν στο Europa League. ζωντανός θρύλος των Μέρσεϊσάιντερς, Ιαν Ρας, προέτρεψε τους διοιοκούντες την ομάδα να κινηθούν τον Γενάρη για την απόκτηση του Ρουντ φαν Νίστελροϊ. Η «μηχανή των γκολ», δεν πολυβλέπει 11άδα στην Ρεάλ Μαδρίτης και ο Ρας θεωρεί πως ο Ολλανδός μπορεί να δώσει λύση στα προβλήματα των «κόκκινων».

Με τον Φερνάντο Τόρες να μην έχει έναν παρτενέρ της κλάσης του στη γραμμή κρούσης, αφού ο Νταβίντ Ν’ Γκονγκ όσο ταλαντούχος και να είναι δεν μπορεί να πάρει στις πλάτες του την ομάδα, η απόκτηση στράικερ περιοχής φαντάζει επιτακτική. Πολύ περισσότερο δε, από τη στιγμή που ο τεχνικός της ομάδας Ράφα Μπενίτεθ προτιμά να βάζει στα «φτερά» τους Ντιρκ Κάουτ και Ράιαν Μπάμπελ, που μπορούν να ανταποκριθούν στην θέση τους φορ.

«Κάποιες στιγμές, ο Τόρες χρειάζεται ανάσες κι αν ο Ράφα έχει μόνο μια ευχή να κάνει για τη νέα χρονιά, ελπίζω να αφορά στην απόκτηση παγκόσμιας κλάσης επιθετικού. Θα ήθελα όσο τίποτα να τον δω να φέρνει στο Ανφιλντ έναν παίκτη της κλάσης του Ρουντ φαν Νίστελροϊ, έναν σκόρερ που έχει αποδείξει το ταλέντο του και την εκτελεστική του δεινότητα στο υψηλότερο επίπεδο», είπε ο Ρας στην «Mirror».

Ο Ολλανδός στράικερ, είναι ένα από τα μεγαλύτερα «κανόνια» που έχουν περάσει από το αγγλικό ποδόσφαιρο, καθώς στην 5ετή θητεία του στην Γιουνάιτεντ σημείωσε 150 γκολ...

Οσον αφορά στο μίσος μεταξύ των «κόκκινων» και της Γιουνάιτεντ και το ενδεχόμενο οι οπαδοί να μην δουν με καλό μάτι μια τέτοια κίνηση, ο Ρας ήταν απόλυτος: «Δεν βρίσκεις κάθε μέρα τέτοια φορ της κλάσης του. Δεν με ενδιαφέρει το παρελθόν του και το ίδιο πιστεύω ότι θα ισχύσει και για τους οπαδούς μας. Μόλις βάλει ένα δυο γκολ θα ξεχαστούν τα πάντα».
GOAL News