Απορρίπτει την Εθνική ο Carragher

Καμία πρόθεση να συμμετάσχει στην αποστολή της Εθνικής Αγγλίας το ερχόμενο καλοκαίρι στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής δεν έχει ο Jamie Carragher, όπως τόνισε ο ίδιος σε δηλώσεις του.

Από την πλευρά του ο Capello θα επιθυμούσε να δει τον αμυντικό της Liverpool ξανά στα “Λιοντάρια”, ωστόσο ο ίδιος ο παίκτης δεν φαίνεται διατεθειμένος για κάτι τέτοιο, θεωρώντας μάλιστα τους Terry και Ferdinand ως το καλύτερο δίδυμο τη δεδομένη χρονική στιγμή για την Εθνική.

“Ήταν να συναντηθώ με τον Baldini (σ.σ. βοηθό του Capello) για να συζητήσουμε πριν από έναν χρόνο, ωστόσο την τελευταία στιγμή το ακύρωσα. Ο Gerrard που είχε μιλήσει γι’ αυτό κάποιες φορές, συνεπώς έτσι είχα συμφωνήσει για τη συνάντηση, αλλά την τελευταία στιγμή δεν θέλησα να πάω. Δεν νομίζω ότι μπορεί να αλλάξει κάτι στην περίπτωσή μου. Οι John Terry και Rio Ferdinand είναι οι πρώτες επιλογές και είναι δύο από τους καλύτερους αμυντικούς στον κόσμο. Σίγουρα μπορεί να έχω περισσότερες συμμετοχές καθώς αμφότεροι έχουν χάσει τελευταία κάποια παιχνίδια, αλλά δεν θα μπορούσες να βρεις καλύτερο κεντρικό αμυντικό δίδυμο από το συγκεκριμένο ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου” ανέφερε μεταξύ άλλων ο έμπειρος αμυντικός της Liverpool.
www.englishfootball.gr