"Ακλόνητος" ο Keane

Μπορεί εχθές να οργίαζαν οι φήμες περί ανταλλαγής Robbie Keane και Boruc ωστόσο σήμερα ο τεχνικός της Tottenham, Harry Redknapp, δήλωσε ξεκάθαρα πως δεν σκοπεύει να αφήσει να φύγει από την ομάδα ο έμπειρος επιθετικός.

“Όταν ήρθε εδώ, είπα ότι είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα. Ξεκίνησε τη χρονιά υπέροχα και ήταν στην ομάδα σε αντίθεση με τον Crouch, ο οποίος δεν ήταν. Στην συνέχεια ήταν δύσκολα για το Robbie. Ο Peter σκόραρε τρία γκολ στο Carling Cup και τον άφησα εκτός από το επόμενο παιχνίδι επαναφέροντας τον Keane. Αυτό ήταν το μόνο παιχνίδι που ξεκούρασα το Robbie”.

“Και ο Jermaine σημείωσε πέντε γκολ κόντρα στη Wigan και ο Crouch έβαλε δύο κόντρα στη Blackburn, αποδεικνύοντας πως όλοι οι επιθετικοί μας βρίσκονται εξαιρετική κατάσταση. Δε θέλω να πουλήσω το Robbie. Δεν υπάρχουν πολλοί παίκτες σαν αυτόν, με τόσο ενθουσιασμό και τέτοιες γνώσεις. Αναμφίβολα δε θα θέλαμε να τον χάσουμε”, σχολίασε ο Redknapp.

Η όλη παραφιλολογία γύρω από την μετακίνηση του Ιρλανδού επιθετικού, ξεκίνησε αρχικά από το μικρό χρόνο συμμετοχής που παίρνει φέτος στο White Hart Lane. Πάντως δεν είναι λίγοι που υποστηρίζουν πως πίσω από όλα αυτά τα δημοσιεύματα κρύβεται και η ιστορία με…το Χριστουγεννιάτικο πάρτι στο Δουβλίνο που φέρεται να οργανώθηκε από τον Keane.
www.englishfootball.gr