Ξεναγός ο Terry;

Θέμα έχει δημιουργηθεί από χθες με τον John Terry. Ο αρχηγός της Chelsea και της εθνικής Αγγλίας, κατηγορείται για παράνομη συμμετοχή του σε ξεναγήσεις στο προπονητικό κέντρο της Chelsea, έναντι του ποσού των 10, 000 λιρών. Οι φήμες λένε πως κάποιος ρεπόρτερ πρόσφερε αυτό το ποσό στον Terry, για μια ξενάγηση στο προπονητικό κέντρο των Blues, υποστηρίζοντας πως τα λεφτά αυτά θα πήγαιναν για φιλανθρωπικό σκοπό. Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός, που αγωνίστηκε χθες κόντρα στη West Ham, έλαβε της πλήρους υποστήριξης της ομάδας του, η οποία έβγαλε σχετική ανακοίνωση, αναφερόμενη στην υπόθεση.

" Σε αντίθεση με όσα λέγονται ή γράφονται η Chelsea είναι σίγουρη πως ο John Terry δε ζήτησε και δε δέχθηκε χρήματα με αντάλλαγμα ξεναγήσεις στο προπονητικό κέτρο της ομάδας".

Ωστόσο, αν οι κατηγορίες αποδειχθούν αληθινές, τότε ο John Terry ενδέχεται να χάσει την αρχηγία του από την εθνική ομάδα της Αγγλίας, με τον Steven Gerrard να είναι η επόμενη επιλογή του ομοσπονδιακού τεχνικού, Fabio Capello. Aξίζει να σημειωθεί, τέλος, πως ο αμυντικός τυγχάνει της απόλυτης υποστήριξης του προπονητή του Carlo Ancelotti, με τον Ιταλό τεχνικό να αναφέρει πως έχει πλήρη εμπιστοσύνη στον πάικτη του και τα δημοσιεύματα είναι αναληθή.

www.englishfootball.gr