Λαπόρτα: Δεν πωλείται ο Μέσι

Είναι γνωστό ότι ο Λιονέλ Μέσι έχει ανάψει την όρεξη των «νερατζούρι», προκειμένου να τον εντάξουν στο έμψυχο δυναμικό τους. Ο Χουάν Λαπόρτα όμως έχει διαφορετική άποψη σχετικά με το θέμα του διεθνή Αργεντινού ποδοσφαιριστή, καθώς οι προθέσεις του είναι να τον κρατήσει στην Καταλονία.

«Γνωρίζω ότι ο Μέσι αρέσει στον Μοράτι (πρόεδρος της Ίντερ), επειδή έχει έλλειψη αριστεροπόδαρων παικτών και είναι ο καλύτερος αριστερός ποδοσφαιριστής στον κόσμο» είπε ο Λαπόρτα σύμφωνα με το ιταλικό Sky Sport.

Στη συνέχεια ο ισχυρός άνδρας των Καταλανών ήταν ξεκάθαρος, όσον αφορά το θέμα της μεταγραφής του βραχύσωμου μέσου, υπογραμμίζοντας ότι «ο Μέσι δεν είναι για πούλημα και δεν υπάρχει καμιά πιθανότητα να οριστεί τιμή πώλησης».

Μας αρέσουν παίκτες από το Καμπιονάτο
Ακολούθως ο Λαπόρτα κλήθηκε να απαντήσει στο ερώτημα, αν τον ενδιαφέρουν και κάποιοι άλλοι ποδοσφαιριστές, συμπεριλαμβανομένου του Μάριο Μπαλοτέλι.

«Υπάρχουν πολλοί αλλά δεν μπορώ να μιλήσω προς το παρών για τους ποδοσφαιριστές που μας ενδιαφέρουν», απάντησε ο πρόεδρος της Μπαρσελόνα και στη συνέχεια κατέληξε. «Μου αρέσουν πολλοί παίκτες που αγωνίζονται στην Ιταλία και συγκεκριμένα στην Ίντερ και την Κάλιαρι. Όσο για τον Μπαλοτέλλι, είναι φοβερός παίκτης, αλλά δεν γνωρίζω αν έχει την δυνατότητα να έρθει στην Μπαρσελόνα» (λόγω συμβολαίου).

sportdog.gr