Ζοσέ Μουρίνιο: "Οι διαιτητές κάνουν τα πάντα να μας σταματήσουν "

Η... πολυαναμενόμενη συνέντευξη του Ζοσέ Μουρίνιο, μετά την ομολογουμένως κάκιστη διαιτησία του Τζιανλούκα Ρόκι, στο μεγάλο ντέρμπι του Μιλάνου μεταξύ της Μίλαν και της Ίντερ, που βρήκε νικητές τους "νερατζούρι" με 2-0 περιελάμβανε ουκ ολίγες απολαυστικές ατάκες του Πορτογάλου τεχνικού.
Ο "Special One" επισήμανε πως ο μόνος τρόπος για να έχαναν οι "νερατζούρι" ήταν να μείνουν με έξι παίκτες, ενώ δεν παρέλειψε να καυτηριάσει την συμπεριφορά των Ιταλών ρέφερι σε βάρος της ομάδας του.
"Ο μόνος τρόπος για να χάναμε θα ήταν να μέναμε με έξι παίκτες. Ακόμη και με επτά θα κερδίζαμε. Έχω ήδη καταλάβει πως δεν θέλουν να μας αφήσουν να εξασφαλίσουμε το πρωτάθλημα. Οι διαιτητές κάνουν ό,τι μπορούν για να μας σταματήσουν", τόνισε εν πρώτοις. Για να συμπληρώσει: "Η ομάδα μου ήταν φανταστική από άποψη τακτικής, φυσικής κατάστασης και χαρακτήρα. Δείξαμε την αξία μας και η επικράτησή μας ήταν πέρα για πέρα δίκαιη".
Στο στρατόπεδο των ηττημένων, ο Βραζιλιάνος προπονητής των "ροσονέρι" Λεονάρντο, δε μπορούσε να κάνει τίποτα διαφορετικό, από το να αποδεχτεί την ανωτερότητα των "αιώνιων αντιπάλων" τους: "Η Ίντερ κυριάρχησε μέχρι την αποβολή, αλλά στη συνέχεια είχαμε τη δυνατότητα να ισοφαρίσουμε και δεν τα καταφέραμε. Οι αντίπαλοι μας ήταν σε πολύ καλή βραδιά. Η ήττα αυτή δεν αλλάζει τίποτα για μας. Θα πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας μαθαίνοντας από ό,τι συνέβη".