Ρέντναπ: Μας ενδιαφέρει ο Φαν Νίστελρόι

Το ενδεχόμενο αποχώρησης του Ρουντ Φαν Νιστελρόι από το «Μπερναμπέου» μέσα στον Γενάρη έχει σημάνει συναγερμό σε πολλούς ευρωπαϊκούς συλλόγους, με τελευταία την Τότεναμ. Λίβερπουλ και Γαλατασαράι ήδη ασχολούνται με την υπόθεση αλλά και τα «σπιρούνια» δεν μένουν καθόλου αδιάφορα απέναντι στην περίπτωση του 33χρονου άσου της Ρεάλ, όπως παραδέχτηκε στην συνέντευξη Τύπου της Τρίτης ο Χάρι Ρέντναπ.
Ο προπονητής των Λονδρέζων άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο απόκτησης του Ολλανδού, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο πως όλα εξαρτώνται από τον πρόεδρο της ομάδας, τον Ντάνιελ Λέβι και το πώς θα χειριστεί τις απαιτήσεις των Μαδριλένων.

«Δεν μπορώ να πω πως δεν μας ενδιαφέρει αλλά και πάλι το θέμα είναι πως έχει το deal, κάτι που αποτελεί κομμάτι της δουλειάς του προέδρου. Αλλά είναι ένας παίκτης που έχει ενδιαφέρον. Ήταν φανταστικός όσο ήταν στην Αγγλία και ήταν μεγάλος παίκτης όλα αυτά τα χρόνια, είναι σπουδαίος γκολτζής και αν ήταν διαθέσιμος θα μας ενδιέφερε, αλλά ως εδώ», είπε σχετικά ο Ρέντναπ, συμπληρώνοντας σε μια κρίση… ειλικρίνειας απέναντι στους δημοσιογράφους: «Δεν μπορώ να σας πω πως δεν μας ενδιαφέρει και μετά να πάμε να κάνουμε κάτι. Δεν θα σας το έκανα αυτό, δεν είναι σωστό».