«Καλύτερα αυτός παρά εγώ…»

Ευχαριστημένος εμφανίστηκε ο Κακά από το γεγονός ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο κόστισε περισσότερα χρήματα στη Ρεάλ Μαδρίτης από αυτόν (94 έναντι 65 εκατ. ευρώ)! Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, «...δεν είναι εύκολο να κουβαλήσεις το βαρύ φορτίο του πιο ακριβού ποδοσφαιριστή στον κόσμο. Νιώθει πολύ μεγάλη πίεση (σ.σ. ο Ρονάλντο) επειδή όλοι μιλούν γι’ αυτόν».

Ο Βραζιλιάνος μέσος της «βασίλισσας» συνέχισε: «Δε μιλάμε γι’ αυτό στα αποδυτήρια. Αυτό αφορά τον κόσμο και τους δημοσιογράφους. Προσωπικά, δεν κοιτώ τους αριθμούς, αλλά μόνο το να βελτιώνομαι συνεχώς. Παρ’ όλα αυτά, χαίρομαι που πληρώσαμε (σ.σ. η Ρεάλ) περισσότερα για τον Κριστιάνο…»

Όσον αφορά την αγωνιστική παρουσία του συμπαίκτη του, ο Κακά σημείωσε: «Ο Κριστιάνο δεν έχει απογοητεύσει κανέναν με τις εμφανίσεις του. Οι προσδοκίες ευοδώθηκαν και δεν ασχολείται με την εμμονή των ανθρώπων που περιμένουν να κάνει θαύματα σε κάθε αγώνα. Νομίζω ότι έχει ήδη αποδείξει ότι η Ρεάλ καλά έκανε και δαπάνησε τόσα πολλά λεφτά για την απόκτησή του. Μου αρέσει που είναι στην ομάδα και όχι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Φέτος, η Γιουνάιτεντ θα καταλάβει πόσο σημαντικός της ήταν ο Κριστιάνο. Η αποχώρησή του μόνο κακό έκανε, αφού την αποδυνάμωσε».
sport-fm.gr