Φεύγω, γειά σου, γειά σου...

Την απομακρυνσή του από το City of Manchester προανήγγειλε ο Robinho την διανύουσα μεταγραφική περίοδο. O Robinho λίγο πριν την σέντρα που θα γίνει στο Glanford Park μεταξύ της Scunthrope και της City για τον τέταρτο γύρο του FA Cup αποκάλυψε πως αυτό θα είναι το τελευταίο του παιχνίδι με την ομάδα του Manchester.

"Ο Mancini ήταν πολύ ειλικρινής μαζί μου και μου είπε πως θα παίζω αλλά κάθε περίπου δύο παιχνίδια. Του απάντησα πως δεν είναι πολύ ενδιαφέρον για μένα κάτι τέτοιο αφού είναι και μια χρονιά Μουντιάλ", ανέφερε ο Βραζιλιάνος σταρ.

Ο πρώην παίκτης της Real Μαδρίτης δεν εξασφάλισε βασικό και αναντικατάστατο ρόλο στη City ούτε επί ημερών Mancini και έτσι πήρε απόφαση να φύγει από την αγγλική ομάδα η οποια τον είχε αποκτήσει από τους "μαδριλένους" με ποσό ρεκόρ μεταγραφής ύψους 32,5 εκατ. λιρών.

Ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Robinho δεν αποκλείεται να είναι η Santos παρά τα οικονομικά προβλήματα που έχει: "Υπάρχουν οικονομικές δυσκολίες στην ομάδα αλλά είναι κάτι ενδιαφέρον", παραδέχτηκε ο Robinho ο οποίος δεν αποκλείεται να απασχολήσει και πάλι την Barcelona.
www.englishfootball.gr