Δανεικά από τους παίκτες ζητάει η Γιουνάιτεντ!

Να επενδύσουν χρήματα στον σύλλογο ζήτησαν οι ιδιοκτήτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, καθώς οι κόκκινοι διάβολοι βρίσκονται σε άσχημη οικονομική κατάσταση.

Η εξαγορά των ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ από ξένους επιχειρηματίες φαίνεται πως τελικά δεν θα βγει σε καλό στις ομάδες του "νησιού", καθώς η μια μετά την άλλη αντιμετωπίζουν μεγάλα οικονομικά προβλήματα.

Την αρχή έκανε η Λίβερπουλ, με τους Τομ Χικς και Τζόρτζ Ζιλέτ να δηλώνουν πως ψάχνουν επενδυτές για να βάλουν ζεστό χρήμα στον σύλλογο, που αντιμετωπίζει μεγάλες δυσκολίες. Στη συνέχεια την σκυτάλη πήρε η Γουέστ Χαμ, με τον Ισλανδό επιχειρηματία που είχε τις τύχες του συλλόγου να εγκαταλείπει... με ελαφρά πηδηματάκια.

Λίγο αργότερα οι φίλοι της Πόρτσμουθ μάλλον βιάστηκαν να χαρούν, όταν τις τύχες της ομάδας ανέλαβε Άραβας επιχειρηματίας, ο οποίος ακόμα δεν έχει βάλει φράγκο στην ομάδα, με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή να μην μπορεί να κάνει μεταγραφές λόγω τιμωρίας.

Τελευταίο θύμα της οικονομικής κρίσης που μαστίζει το ποδόσφαιρο φαίνεται πως είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ναι η ομάδα με τα μεγαλύτερα έσοδα βρίσκεται σε δεινή κατάσταση, αφού οι οικογένεια Γκλέιζερ, όπου ανήκουν οι μετοχές του συλλόγου, ζήτησε ούτε λίγο ούτε πολύ από τους παίκτες της ομάδας δανεικά!

Κατά την επιστροφή τους στην Αγγλία, από ταξίδι στο Κατάρ, οι παίκτες της Γιουνάιτεντ έλαβαν ένα ενημερωτικό φυλλάδιο, στο οποίο τους ζητούσαν να επενδύσουν ένα μέρος του μισθού τους στην ομάδα, με σκοπό να την βοηθήσουν οικονομικά.

"Οι παίκτες δεν ξέρουν τι να κάνουν. Οι περισσότεροι λένε πως είναι δυνατόν αυτοί που τους πληρώνουν, να ζητάνε πίσω μέρος των μισθών τους; Πολλοί που ξέρουν μπίζνες, λένε πως ποτέ δεν βάζεις το χέρι σου, εκεί απ' όπου παίρνεις λεφτά", δήλωσε για το θέμα πηγή μέσα από την ομάδα στην "Sun".

Πλέον τα πράγματα έχουν γίνει πολύ σοβαρά, καθώς άνθρωποι που εργάζονται αρκετά χρόνια για τις ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ φοβούνται πως θα χάσουν τις δουλειές τους.
sport24.gr