Πληρώνει ακριβά την… γκάφα με Φιλίπε η Ρεάλ

Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για την μεταγραφή του Φιλίπε Λουίς, σύμφωνα με την As και ο Φλορεντίνο Πέρεθ είναι έτοιμος να βάλει ξανά το χέρι στην τσέπη…

Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ-χαφ εντυπωσιάζει και φέτος με την απόδοση του και συνέβαλε τα μέγιστα στην πρόσφατη πρόκριση της «Ντέπορ» επί της Βαλένθια για το «Κόπα ντελ Ρέι». Μάλιστα, τον Οκτώβρη ο Ντούνγκα του έδωσε την ευκαιρία να κάνει το ντεμπούτο του με την «σελεσάο» και πλέον θέτει υποψηφιότητα για να βρίσκεται στο Μουντιάλ του 2010.

Το… οξύμωρο είναι πως μέχρι το 2008 ο παίκτης άνηκε στην Ρεάλ Μαδρίτης που αποφάσισε να τον πουλήσει τότε στην Λα Κορούνια έναντι 2,2 εκατομμύρια ευρώ. Ενάμισι χρόνο μετά, η «βασίλισσα» τον θέλει πίσω, όμως ο σύλλογος της Γαλικίας έχει βάλει ρήτρα στο συμβόλαιο του 24χρονου που αγγίζει τα 20 εκατομμύρια ευρώ. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις, με την Ρεάλ να θέλει να κατεβάσει την τιμή του παίκτη στα 16 εκατομμύρια, αφού ο Μανουέλ Πελεγκρίνι υπολογίζει πως με τον Φιλίπε και τον Μαρσέλο θα φτιάξει μια πανίσχυρη αριστερή πλευρά για τα επόμενα χρόνια. Σε κάθε περίπτωση όμως η Λα Κορούνια θα έχει ολοκληρώσει μια σπουδαία εμπορική συμφωνία, καταφέρνοντας έτσι απλά να πολλαπλασιάσει τα χρήματα που επένδυσε ενάμισι χρόνο πριν.