«Επαγγελματίας σε όλα του ο Μπασινάς»

Αλλαγή δεδομένων για τον Άγγελο Μπασινά, ο οποίος όσο περνάει ο καιρός παίρνει ολοένα και περισσότερο χρόνο συμμετοχής στην Πόρτσμουθ. «Έχει πολύ καλό έλεγχο της μπάλας, κανείς ποτέ δεν αμφέβαλε γι’αυτό. Πιστεύω πως έφερε την ηρεμία στην ομάδα σε κρίσιμες στιγμές του αγώνα εκμεταλλευόμενος την εμπειρία του», αναφέρει ο βοηθός προπονητή των «πόμπεïς», Πολ Γκρόουβς. Και συνεχίζει: «Έχει πολύ καλό έλεγχο της μπάλας, κανείς ποτέ δεν αμφέβαλε γι’αυτό. Πιστεύω πως έφερε την ηρεμία στην ομάδα σε κρίσιμες στιγμές του αγώνα εκμεταλλευόμενος την εμπειρία του. Κάθε μέσος προσφέρει κάτι διαφορετικό. Ο Μπασινάς προσφέρει ηρεμία. Δώστε του χρόνο με την μπάλα στα πόδια και θα φτιάξει παιχνίδι.

Το αν θα αγωνιστεί στα επόμενα παιχνίδια είναι απόφαση του προπονητή, αλλά έχει αποδείξει πως είναι κάτι περισσότερο από ικανός να κερδίσει θέση και να την κρατήσει. Παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο να καθιερωθεί, η συμπεριφορά του ήταν υποδειγματική.

Αυτό είναι προς τιμήν του, γιατί δεν έχουν όλη την ίδια στάση σε αντίστοιχες περιπτώσεις. Είναι επαγγελματίας σε ό,τι κάνει, δουλεύει σκληρά στην προπόνηση και προσέχει τον εαυτό του. Όταν βγαίνει στο γήπεδο θέλει να νικά».