Ρόμα: Ανανεώνουν Ταντέι και Σέρτζιο, θέλει Σιμπλίσιο

Σε διαπραγματεύσεις, προκειμένου να ανανεώσει τα συμβόλαιο των Ζούλιο Σέρτζιο και Ροντρίγκο Ταντέι, βρίσκεται η Ρόμα. Η προσεχής αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Europa League, επιθυμεί να «δέσει» τους δυο Βραζιλιάνους, που έχουν συμβόλαιο για 5 ακόμη μήνες και οι οποίοι έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να παραμείνουν στην «Αιώνια Πόλη». Η Φιορεντίνα, είχε προσεγγίσει τον περασμένο μήνα τον Ταντέι, αλλά εκείνος προτίμησε να ακούσει πρώτα την πρόταση της Ρόμα και μετά να αποφασίσει για το μέλλον του. Ο Ζούλιο Σέρτζιο από την άλλη, κατάφερε φέτος να πείσει τον Κλαούντιο Ρανιέρι για την αξία του και να πάρει φανέλα βασικού, αφήνοντας τον συμπατριώτη του Ντόνι, στον πάγκο. Οι Άρτουρ, Μάρκο Κασέτι, Μάουρο Εσποζιτο, Αντριαν Πιτ και Μαξ Τονέτο, θα πάρουν σειρά για να ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους.

Παίρνει Φάμπιο Σιμπλίσιο

Κοντά στην απόκτηση του Φάμπιο Σιμπλίσιο από την Παλέρμο, βρίσκεται η Ρόμα. Η συμφωνία όμως δεν έχει ολοκληρωθεί, σύμφωνα με τον Γουόλτερ Σαμπατίνι, ο οποίος τόνισε πως ο παίκτης, δεν έχει αποφασίσει ακόμα για το μέλλον του.

Ο 30χρονος, έχει συμβόλαιο για ακόμη πέντε μήνες με την ομάδα της Σικελίας και η πιθανότητα να ανανεώσει το συμβόλαιο του, δεν είναι μεγάλη. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η Ρόμα επιθυμεί να τον εντάξει στο δυναμικό της ως ελεύθερο το καλοκαίρι και του έχει προσφέρει τριετές συμβόλαιο.
«Δεν ξέρω κάτι για αυτό, η Ρόμα θέλει τον παίκτη, αλλά ξέρω πως και άλλες ομάδες τον έχουν προσεγγίσει και νομίζω πως ο ίδιος δεν έχει πάρει ακόμα την απόφασή του», είπε ο αθλητικός διευθυντής της Παλέρμο.

«Δημοσιογραφικά σενάρια τα περί Μπαπτίστα στη Μίλαν»

Σενάρια επιστημονικής φαντασίας, είναι κατά τον αθλητικό διευθυντή της Μίλαν, Αρέιντο Μπράιντα, τα περί ενδιαφέροντος απόκτησης του Ζούλιο Μπαπτίστα από την Ρόμα. «Ο Μπαπτίστα στη Μίλαν; Δεν υπάρχει ίχνος αλήθειας σε αυτό».