Ματεράτσι: «Ακόμα κι ο Μπερλουσκόνι θα γέλασε»

Οι οπαδοί της Ιντερ είναι αυτοί που περπατούν υπερήφανα φέτος στο Μιλάνο σε αντίθεση μ’ αυτούς της Μίλαν, που έχουν σκυμμένα κεφάλια. Οι «νερατζούρι» πήραν νίκη... ενάμιση τίτλο επί της μισητής αντιπάλου, παίζοντας με 10 παίκτες για περισσότερο από ένα ημίχρονο και την πανηγύρισαν έξαλλα.

Ενας απ’ αυτούς ήταν και ο Μάρκο Ματεράτσι, που με το τελευταίο σφύριγμα της λήξης φόρεσε μια μάσκα με την μορφή του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, κάτι που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων και ποικίλων σχολίων. Ο διεθνής Ιταλός αμυντικός πάντως, έσπευσε να δικαιολογήσει την κίνησή του και να την αποδώσει σε οπαδικό πικάρισμα.

Ο Ματεράτσι, τόνισε ότι δεν υπήρξε καμιά κακοβουλία στις προθέσεις του και δεν ήταν πολιτικοποιημένη η κίνησή του. Απλά ήθελε να χλευάσει τους μισητούς συμπολίτες «ροσονέρι».

«Ηταν απλά ένα πικάρισμα για το ντέρμπι και τίποτα παραπάνω. Δεν είχα καμιά πρόθεση να προκαλέσω προβλήματα ή να προσβάλλω κανέναν. Πολύ περισσότερο δεν είχα πρόθεση να κάνω πολιτική», είπε στην προσωπική του ιστοσελίδα ο Ματεράτσι και πρόσθεσε: «Οπως πάντα, ο Ματεράτσι προκαλεί κι αναστατώνει, ακόμα κι όταν κάνει πλάκα, φορώντας μια καρναβαλίστικη μάσκα, την οποία μπορεί να αγοράσει ο καθένας. Ηταν απλά μια κίνηση μέσα στο πανηγυρικό κλίμα της χθεσινής νύχτας».

Κλείνοντας, πρόσθεσε: «Ακόμα κι ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, τον οποίο τυχαίνει να γνωρίζω και προσωπικά, πιστεύω ότι θα γέλασε όταν με είδε με την μάσκα».

GOAL News