Ιμπραϊμοβιτς: Θέλω νίκες

Ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς δεν ενδιαφέρεται για τις προσωπικές του επιδόσεις, αλλά θέλει η Μπαρσελόνα να κερδίζει, όπως δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του. Ο Σουηδός επιθετικός αναγνωρίζει πως οι τελυταίες του εμφανίσεις δεν είναι πολύ καλές. «Μπορώ να αγωνιστώ πολύ καλύτερα. Όταν κάνω άσχημες εμφανίσεις, το παραδέχομαι και ομολογώ ότι στα δύο τελευταία παιχνίδια της ομάδας ήμουν κακός. Από το επόμενο θα είμαι πολύ καλύτερος».

Ο άσος των «μπλαουγκράνα» τόνισε πως τον ενδιαφέρει η ομάδα του να παίρνει νίκες και όχι πόσες φορές θα σκοράρει. «Όντως δεν σκοράρω συχνά αυτό το διάστημα, αλλά δεν με νοιάζει, ειλικρινά! Το μόνο που θέλω είναι να κερδίζει η ομάδα και ας έχει πετύχει το γκολ οποιοσδήποτε. Για παράδειγμα, η μεγαλύτερη στεναχώρια μου από τη στιγμή που ήρθα στον σύλλογο ήταν ο αποκλεισμός μας από τη συνέχεια του κυπέλλου Ισπανίας».

Ο πρώην άσος της Ίντερ αναφέρθηκε και στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Πεπ Γκουαρδιόλα. «Όλοι οι παίκτες επιθυμούσαμε την παραμονή του γιατί κάνει εξαιρετική δουλειά. Εργάζεται σκληρά, κάτι που σημαίνει αυτόματα ότι κανείς από μας δεν μπορεί να μην δίνει το 100% των δυνατοτήτων του. Για την ακρίβεια, ποτέ μου δεν πίστεψα ότι ένας σύλλογος όπως η «Μπάρσα» θα άφηνε τον Γκουαρδιόλα να φύγει».

Τέλος, ο «Ίμπρα» μίλησε και για τα στοιχεία που διακρίνει στον προπονητή του: «Μας μιλάει συνεχώς. Μας συμβουλεύει για το πως μπορούμε να βελτιωθούμε ακόμα πιο πολύ και είναι διαρκώς δίπλα μας στις προπονήσεις. Έχει στο μυαλό του το ποδόσφαιρο 24 ώρες τη μέρα και γι’ αυτόν το λόγο είναι επιτυχημένος στη δουλειά του».