Άσεμνη χειρονομία Νέβιλ σε Τέβες!

Ο πρώτος ημιτελικός του Carling Cup μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν από πλευράς θεάματος και σασπένς ένα από τα κορυφαία ματς της σεζόν, ωστόσο φαίνεται πως η κόντρα των δύο συμπολιτών θα συνεχιστεί και στα γραφεία της αγγλικής ομοσπονδίας...

Και αυτό λόγω της "βεντέτας" που άνοιξε μεταξύ του Κάρλος Τέβες και του Γκάρι Νέβιλ, με τους δύο πρώην συμπαίκτες να "ανταλλάσουν γαλλικά" ύστερα από την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αργεντινού επιθετικού με την οποία έφερε το ματς στα ίσια (1-1) λίγο πριν την εκπνοή του πρώτο ημιχρόνου.

Το πρώτο τέρμα του κόντρα στους πρωταθλητές Αγγλίας (16ο συνολικά στη σεζόν με τη φανέλα των "πολιτών") έφερε έκσταση στον Τέβες ο οποίος το πανηγύρισε τρέχοντας προς τον πάγκο των "κόκκινων διαβόλων" και κουνώντας έντονα τα χέρια του, για να απευθυνθεί στη συνέχεια προσωπικά προς τον αρχηγό της Γιουνάιτεντ προτρέποντάς τον να... κλείσει το στόμα του!

Η κίνηση αυτή δεν έμεινε όμως αναπάντητη από τον Γκάρι Νέβιλ που έκανε προθέρμανση εκείνη τη στιγμή καθώς ύψωσε το μεσαίο δάχτυλο του χεριού του και το έδειξε στον Τέβες, με την κίνησή του αυτή να αναμένεται να του κοστίσει με τιμωρία από την αγγλική FA με δεδομένο πως είναι υπότροπος από τον πανηγυρισμό του στο προηγούμενο ντέρμπι των δύο ομάδων στο "Ολντ Τράφορντ".

Από την πλευρά του ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι φρόντισε να κρατήσει την τελευταία λέξη για λογαριασμό του αφού όταν σημείωσε και το δεύτερο γκολ της ομάδας του στην επανάληψη έκανε νέο σπριντ προς τον πάγκο της Γιουνάιτεντ για να βάλει αυτή τη φορά τα χέρια πίσω από τα αυτιά του, κάνοντας ότι δεν ακούει...

"Δεν ξέρω για αυτή την κατάσταση. Ελπίζω μόνο να παίξει το ίδιο και στο δεύτερο παιχνίδι επειδή έκανε ένα μεγάλο παιχνίδι απόψε", τόνισε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι όταν ρωτήθηκε για την διαμάχη των δύο παικτών, και πρόσθεσε:

"Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Κάρλος. Είναι ένας πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Γιουναίτεντ οπότε αυτό το παιχνίδι ήταν πολύ σημαντικό για αυτόν. Το να σκοράρεις δύο φορές είναι κάτι το εξαιρετικό".
sport24.gr