Στο παιχνίδι και ο Ράφα Μπενίτεθ

Η ονοματολογία γύρω από τον πάγκο της Γιουβέντους, βρίσκεται σε πρωτοκαθεδρία τις τελευταίες ημέρες στο Τορίνο και οι "μνηστήρες" που ερίζουν για την αντικατάσταση του Τσίρο Φεράρα, ολοένα και πληθαίνουν. Το τελευταίο σενάριο που προέκυψε από τα ιταλικά ΜΜΕ, αφορά τον Ράφα Μπενίτεθ, ουτοπικό με μια πρώτη ανάγνωση, αλλά καθόλου ανέφικτο μετά τις δηλώσεις του ατζέντη του Ισπανού τεχνικού στο "calciomercato.it".

Ο εκπρόσωπος του 49χρονου προπονητή, Μανουέλ Γκαρθία Κιλόν, τόνισε πως ο πελάτης του αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της Λίβερπουλ, ωστόσο δεν απέκλεισε καμία περίπτωση: "Ο Μπενίτεθ στη Γιουβέντους; Στο ποδόσφαιρο ποτέ δε μπορείς να ξέρεις επεσήμανε εν πρώτοις.

Για να συμπληρώσει: "Δεν ξέρω τι πρόκειται να συμβεί σε τέσσερις ή πέντε μήνες. Στο ποδόσφαιρο τα πάντα αλλάζουν γρήγορα, αλλά το βασικό είναι πως ο Ράφα έχει συμβόλαιο για ακόμα τέσσερα χρόνια με τη Λίβερπουλ. Αυτή τη στιγμή η συγκεκριμένη υπόθεση δεν είναι σωστή, γιατί ο ίδιος αποτελεί μια πολύ σημαντική φυσιογνωμία στο Άνφιλντ. Τα είδωλα των οπαδών της ομάδας είναι ο Τζέραρντ, ο Τόρες και ο Μπενίτεθ".
sportnet.gr