«Τζακερόνι δε σε θέλουμε»!

Ο Τσίρο Φεράρα έφυγε, ο Αλμπέρτο Τζακερόνι ήρθε αλλά οι τιφόζι της Γιουβέντους δεν πείθονται και σε ανακοίνωση τους προαναγγέλουν συλαλλητήριο την Κυριακή κατά πάντων! Ο μεγαλύτερος και πιο σκληροπυρηνικός σύνδεσμος οπαδών των Τορινέζων, οι Drughi, σε ανακοίνωση τους μετά την επίσημη παρουσίαση του Τζακερόνι από τη διοίκηση της ομάδας εκφράζει τη δυσαρέσκεια του για όλους στις τάξεις του συλλόγου και κάνει λόγο για έντονες διαμαρτυρίες την Κυριακή, στην Curva Sud, στο ματς με την Λάτσιο.

«Οι Drughi Bianconeri ανακοινώνουν ότι την Κυριακή στην Curva Sud στον αγώνα με την Λάτσιο θα αντιδράσουν μαζικά κατά της διοίκησης, του νέου προπονητή και των παικτών. Το τι θα κάνει η Curva Sud το αποφασίζει πάντα μόνη της και δε θα σταματήσουμε μέχρι να υπάρξουν σαρωτικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα και να δούμε την πραγματική Γιουβέντους. Η Γιούβε είμαστε εμείς! Τζακερόνι δε σε θέλουμε!», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, ενώ σε δημοσκόπηση που πραγματοποιεί η ιστοσελίδα της εφημερίδας Tuttosport -με 9.000 ψήφους ως τώρα- για το αν ο συγκεκριμένος προπονητής είναι ο κατάλληλος για να βγάλει τη φετινή σεζόν η Μεγάλη Κυρία, το 64,4% απαντάει «όχι» και μόλις το 35,6% λέει «ναι».

Σίγουρα ο Τζακερόνι θα περίμενε ότι θα ήταν διαφορετικό το κλίμα στο ντεμπούτο του στον πάγκο των μπιανκονέρι, αλλά όσα έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στη Γιουβέντους έχουν φέρει στα όρια τους τους τιφόζι, που ζητάνε επιτακτικά να σταματήσουν να ασχολούνται με την αγαπημένη τους ομάδας οι Έλκαν και να αναλάβει ο Αντρέα Ανιέλι, γιος του αείμνηστου Ουμπέρτο.
gazzetta.gr