Δανεικός στη Χαλ ο Ζακί

Την επιθετική της γραμμή ενίσχυσε η Χαλ Σίτι προσθέτοντας στο ρόστερ της τον Αμρ Ζακί. Η διοίκηση του αγγλικού συλλόγου ανακοίνωσε τη Δευτέρα (18/01) την απόκτηση του αιγύπτιου στράικερ από τη Ζάμαλεκ με τη μορφή δανεισμού ως το τέλος της σεζόν. Η δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της Χαλ Σίτι αναφέρει: "Είμαστε στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσουμε την απόκτηση του Αρμ Ζακί με τη μορφή δανεισμού από τη Ζάμελακ. Ο διεθνής άσος υπέγραψε την Κυριακή (17/01) συμβόλαιο με τη Χαλ μέχρι το τέλος της σεζόν. Οπως γίνεται με όλες τις μεταγραφές από την ομοσπονδία, ο παίκτης επιτρέπεται να αγωνιστεί, αλλά τον περιμένουμε να επιστρέψει στην Αγγλία αυτή την εβδομάδα για να ενσωματωθεί με την ομάδα".

Το αγγλικό πρωτάθλημα είναι γνώριμο για τον 26χρονο φορ, καθώς πέρυσι αγωνιζόταν ως δανεικός στη Γουίγκαν, σημειώνοντας, μάλιστα, έντεκα τέρματα. Ο Ζακί αποκλείστηκε από την αποστολή της εθνικής Αιγύπτου για το Copa Africa εξαιτίας ενός τραυματισμού.

Η είδηση επιβεβαιώθηκε και στην προσωπική ιστοσελίδα του παίκτη: "Ο αιγύπτιος επιθετικός, Αμρ Ζάκι, συμφώνησε με τη Χαλ με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο Ζακί πέρασε από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε με τους τίγρεις για τους επόμενους πέντε μήνες".

sport.gr