Σκάνδαλο μεγατόνων με Τέρι

Σοκ στην ποδοσφαιρική κοινωνία της Αγγλίας. Όπως έγινε γνωστό, ο αρχηγός των «λιονταριών», Τζον Τέρι, είχε παράνομη σχέση με την σύντροφο του Γουέιν Μπριτζ, όταν και οι δύο αγωνίζονταν στην Τσέλσι! Όπως αποκαλύπτει η σκανδαλοθηρική εφημερίδα Sun ο αρχηγός της Τσέλσι, αλλά και της Εθνικής Αγγλίας, είχε συνάψει παράνομη σχέση με το μοντέλο Βανέσα Περονσέλ, η οποία μέχρι το περασμένο Δεκέμβριο ήταν σύντροφος του συμπαίκτη του τόσο σε Τσέλσι, αλλά και Εθνική, Γουέιν Μπριτζ.
Ο Τέρι είχε πετύχει την περασμένη Παρασκευή να εμποδίσει τη δημοσιοποίηση της σχέσης, την ώρα που οι εκδότες των εφημερίδων "Sun" και "News of the World" ήταν έτοιμοι την Κυριακή να "βγάλουν" το θέμα παρουσιάζοντας μάλιστα αναλυτικό ρεπορτάζ και επίμαχες φωτογραφίες, αλλά φαίνεται πως η νίκη του ήταν σύντομη. όμως ο χρόνος δεν αποδείχτηκε σύμμαχος για τον Άγγλο διεθνή κεντρικό αμυντικό. Και αυτό γιατί ο δικαστής του Ανώτατου Δικαστηρίου του Λονδίνου δεν δέχτηκε το αίτημα του Τέρι, για παραβίαση της ιδιωτικής ζωής του, αλλά αντίθετα ενστερνίστηκε την άποψη ότι η δημοσίευση λεπτομερειών της ιστορίας είναι για το δημόσιο συμφέρον αφού η κακή σχέση δύο συμπαικτών μπορεί να θέσει σε κίνδυνο το καλό κλίμα στις τάξεις της Εθνικής Αγγλίας ενόψει του Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής.
Ο Μπριτζ δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ο καλύτερος του φίλος, τον «πρόδωσε» με αυτό τον τρόπο και μάλιστα σκέφτεται πολύ σοβαρά να σταματήσει από την Εθνική, για να μην βλέπει τον άλλοτε κολλητό του. Άνθρωποι του στενού περιβάλλοντος του άσου της Μάντσεστερ Σίτι χαρακτηρίζουν τον Μπριτζ "ως άνθρωπο που είναι χίλια κομμάτια". Σε δύσκολη θέση βρίσκεται και ο Φάμπιο Καπέλο για το πως θα αντιμετωπίσει το όλο θέμα, αφού η σχέση αυτή βάζει βόμβα στα θεμέλια της Εθνικής Αγγλίας, με την πλειοψηφία του κόσμου να ζητάει όχι μόνο να αφαιρεθεί το περιβραχιόνιο από τον Τέρι, αλλά και να μην ξανακληθεί από τον Ιταλό ομοσπονδιακό τεχνικό. Οι αποκαλύψεις όμως, δεν σταμάτησαν εδώ, αφού μία-μία βγαίνουν προς τα έξω οι εξωσυζυγικές σχέσεις του Τέρι, ο οποίος παλιότερα είχε χρησιμοποιήσει το σπίτι του άλλοτε κολλητού του για να περάσει μία νύκτα με συνοδό πολυτελείας. Η ειρωνεία πάντως είναι ότι ο Τέρι (πατέρας της χρονιάς το 2009!), με δηλώσεις του μόλις είχε γίνει γνωστή η μεταγραφή του Μπριτζ στην Μάντσεστερ Σίτι τον Ιανουάριο του 2009 είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον φίλο του και πόσο θα του λείψει από την Τσέλσι!