Campbell... και επίσημα!

Είναι πλέον επίσημο… Ο Sol Campbell θα ξαναφορέσει τη φανέλα της Arsenal, 3μισι χρόνια πετά τη φυγή του για την Portsmouth! Οι Gunners ανακοίνωσαν και επίσημα σήμερα την απόκτηση του 35χρονου αμυντικού ως ελεύθερη μεταγραφή, τον οποίον έδεσαν με συμβόλαιο τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι.
"Είμαστε πανευτυχείς να ανακοινώσουμε τη συμφωνία με τον Sol Campbell, μέχρι το τέλος της σεζόν. Η καριέρα του μιλάει από μόνη της. Πρόκειται για έναν παίκτη με τεράστια εμπειρία και εξυπνάδα, που αναμένεται να φέρει την απαραίτητη ποιότητα στον σύλλογο. Προπονείται με μας από τον Σεπτέμβριο και μας απέδειξε ότι έχει την απαραίτητη φυσική κατάσταση, αλλά και την θέληση και το πάθος να αγωνιστεί σε κορυφαίο επίπεδο" ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.
Από την μεριά του, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής αρκέστηκε να δηλώσει τα εξής: "Δεν μπορώ να περιγράψω το πόσο χαρούμενος είμαι που επιστρέφω. Έχω πολλές καλές αναμνήσεις από εδώ και πολλούς φίλους ακόμα. Θέλω να βοηθήσω να πετύχουμε φέτος και είμαι έτοιμος να δώσω ό,τι μπορώ"
www.englishfootball.gr