Τέλος στα αγγλικά σενάρια για Guardiola

Η διοίκηση της Barcelona έβαλε τέλος στις φήμες που ήθελαν τον τεχνικό της ομάδας να μετακομίζει στην Αγγλία για λογαριασμό της Manchester United. Ο 39χρονος τεχνικός είχε συνδεθεί με μία ενδεχόμενη μετακίνηση στους “κόκκινους διάβολους”, προκειμένου να πάρει την σκυτάλη από τον Ferguson, εφ’ όσον ο τελευταίος αποφασίσει φέτος να αποχωρήσει από την προπονητική. Το συμβόλαιο του Guardiola, εκπνέει στο τέλος της περιόδου, οπότε φυσικό είναι οι φήμες περί αποχώρησης του από τον καταλανικό σύλλογο να οργιάζουν.

Όμως ο πρόεδρος της πρωταθλήτριας Ισπανίας, Juan Laporta, τονίζει πως το μέλλον του Guardiola βρίσκεται στην Barcelona και όχι στην United: “Δεν μπορούμε να αποφύγουμε τις φήμες, καθώς είναι ο καλύτερος προπονητής του κόσμου και ως εκ τούτου πολλές ομάδες ενδιαφέρονται για αυτόν. Ξέρουμε επίσης πως και η Manchester United τον παρακολουθεί και μάλιστα στενά. Όμως εξαιτίας και του χαρακτήρα του, περιμένουμε από αυτόν να συνεχίσει να γράφει ένδοξες στιγμές στην χρυσή ιστορία του συλλόγου μας. Πραγματικά αισιοδοξούμε πως θα υπογράψει ένα νέο συμβόλαιο με την ομάδα, αλλά δεν μπορούμε να τον πιέσουμε”.

Στο μεταξύ, η μερίδα των οπαδών της Manchester United, οι οποίοι μάχονται τους ιδιοκτήτες του συλλόγου, Glazers, τονίζουν πως ετοιμάζουν διαδήλωση μέσω της οποίας θα προτρέπουν τον sir Alex Ferguson, να παραιτηθεί από τη τεχνική ηγεσία της ομάδας, προκειμένου να ασκηθεί μεγαλύτερη πίεση στους Αμερικανούς ιδιοκτήτες των πρωταθλητών Αγγλίας.
www.englishfootball.gr