Χάνει τη χρονιά ο O' Shea

Εκεί που τελείωναν σιγά- σιγά τα προβλήματα των τραυματισμών για τη Manchester United, με τον Sir Alex Ferguson να βλέπει τους τραυματίες του να επιστρέφουν στις προπονήσεις, προέκυψε νέο πρόβλημα στην αμυντική γραμμή της ομάδας. Αυτή τη φορά "θύμα" της "κατάρας" ήταν ο John O' Shea, ο οποίος θα μείνει εκτός, μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Ο διεθνής Ιρλανδός αμυντικός έχει να αγωνιστεί από τα μέσα Νοεμβρίου, όταν έπαιξε με την εθνική του ομάδα εναντίον της Γαλλίας, για τα play off του παγκοσμίου κυπέλλου. Οταν ο O' Shea επέστρεψε στο Μanchester, έμεινε εκτός λόγω ενός χτυπήματος που είχε δεχθεί στο πόδι.

Ωστόσο όπως αποδεικνύεται, ο τραυματισμός του είναι πολύ πιο σοβαρός από όσο λογίζονταν στην αρχή, καθώς ο O' Shea έχει θρόμβωση αίματος στο πόδι του, με το ιατρικό team της United να φέρει ευθύνη.

Ο Sir Alex Ferguson, από την πλευρά του επιβεβαίωσε τον τραυματισμό του πάικτη του, εκφράζοντας την απογοήτευσή του, αφού ο O' Shea είναι από τους παίκτες- πολυεργαλεία της United.

"Αυτή τη στιγμή ο John έχει έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό. Στην αρχή δεν πιστεύαμε ότι ήταν τόσο σοβαρός, αλλά με το αίμα που έχει μαζευτεί στο σημείο που χτύπησε σίγουρα θα χάσει το υπόλοιπο τη χρονιάς. Είναι ένας ασυνήθιστος τραυματισμός και πρέπει να προσεχθεί. Εϊναι πολύ άσχημο για τον John, αλλά και για την ομάδα επειδή είναι από τους παίκτες που μπορούν να παίξουν οπουδήποτε", δήλωσε ο Ferguson στην Irish Independent.
www.englishfootball.gr