"Ψήφισε" Spurs ο Gudjohnsen

H Tottenham είναι τελικά η νικήτρια της διεκδίκησης του Eidur Gudjohnsen όπως επιβεβαιώνει το Skysports. Οι Spurs κέρδισαν στο... νήμα την West Ham η οποία αυτή είχε αρχικά ενδιαφερθεί για την περίπτωση του Ισλανδού επιθετικού. Μάλιστα, ο πρόεδρος των "σφυριών" την χθεσινή μέρα είχε εμφανιστεί αγανακτησμένος και οργσιμένος με την Tottenham που μπήκε σφήνα στην υπόθεση, ενώ ο Gudjohnsen αναμενόταν να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στην ομάδα του Upton Park.

Ωστόσο, ο Harry Redknapp ανακοίνωσε την Πέμπτη στις εφημερίδες πως η ομάδα του κινήθηκε για τον πρώην ποδοσφαιριστή των Chelsea, Barcelona, Monaco, προσφέροντας πανομοιότυπο συμβόλαιο με αυτό των Hammers!

Έτσι, ο Eidur Gudjohnsen διάλεξε τους Spurs οι οποίοι έχουν την πρόκληση των θέσεων που οδηγούν σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Το επιθετικό δίδυμο των Defoe-Crouch στην Tottenham είναι ιδανικό αλλά όταν δεν τραβάνε οι δύο τους τότε η ομάδα δυσκολεύεται να κερδίσει. Εν τω μεταξύ, ο αρχηγός Robbie Keane βρίσκεται μακριά από την φόρμα του, ενώ ο Roman Pavlyucenko είναι προ των πυλών να αποχωρήσει από το White Hart Lane με την Birmingham να έχει κάνει μια πρώτη προσέγγιση.
www.englishfootball.gr