"Μπουνιές" Μπίσκαν με ταξιτζή

Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού και νυν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Ιγκόρ Μπίσκαν, "έκλεψε" την παράσταση, όχι όμως για τις αγωνιστικές του επιδόσεις αλλά γιατί συνεπλάκη με ταξιτζή και εν συνεχεία συνελήφθη από τις Αρχές. Κεντρικό σημείο του Ζάγκρεμπ μετατράπηκε σε "ρινγκ" με τον διεθνή Κροάτη να έρχεται στα χέρια με 50χρονο οδηγό ταξί.

Ο Ιγκόρ Μπίσκαν είχε σταθμεύσει (περίπου ένα 24ωρο) το αυτοκίνητό του σε θέση (σ.σ. πιάτσα) για ταξί και ένας "άτυχος"-εξοργισμένος οδηγός μόλις τον είδε του ζήτησε να φύγει. Ο άσος της Ντιναμό αρχικά αρνήθηκε, αλλά όταν κλήθηκε η τροχαία εκείνος αποφάσισε ότι είχε έρθει η ώρα για να γίνει... καπνός.

Εκείνη τη στιγμή ο 50χρονος του επιτέθηκε και συνέπεια αυτού ήταν να τον στείλει ο Μπίσκαν στο νοσοκομείο με σοβαρά κατάγματα και ο ίδιος να καταλήξει στο τμήμα, προτού αφεθεί στη συνέχεια ελεύθερος (σ.σ. κατέβαλε το ποσό της εγγύησης).

Αξίζε να σημειωθεί ότι συνελήφθη κατά τη διάρκεια της προπόνησης, ενώ η ομάδα του δεν έβγαλε καμία ανακοίνωση σχετικά με το περιστατικό.
sport24.gr