Επανακυκλοφορούν τα εισιτήρια για Μουντιάλ

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΟ, γνωστοποιεί ότι με απόφαση της FIFA επανακυκλοφορούν για το κοινό εισιτήρια των αγώνων της τελικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2010. Η ανακοίνωση ανέφερε:"Με απόφαση της FIFA επανακυκλοφορούν για το κοινό εισιτήρια των αγώνων της τελικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2010. Με αυτή την απόφαση προσφέρεται σε περισσότερους Ελληνες φιλάθλους η δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά την Εθνική μας Ομάδα στους αγώνες της Ν. Αφρικής. Η νέα φάση πώλησης εισιτηρίων θα διαρκέσει από τις 9 Φεβρουαρίου έως τις 7 Απριλίου 2010.

Οι Ελληνες φίλαθλοι που επιθυμούν να υποβάλλουν αίτηση αγοράς εισιτηρίων μπορούν να το κάνουν με τους ακόλουθους τρόπους:

Α. Ηλεκτρονικά, μέσω του σχετικού συνδέσμου που βρίσκεται στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ (www.epo.gr).
B. Με υποβολή έντυπης αίτησης στα γραφεία της ΕΠΟ, καθημερινά (πλην Σαββάτου και Κυριακής) από τις 11:00 έως τις 14:00.

Επισημαίνονται τα ακόλουθα:

1. Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν όσοι είναι κάτοχοι Ελληνικού διαβατηρίου ή όσοι έχουν τη μόνιμη κατοικία τους στην Ελλάδα.
2. Τα εισιτήρια θα διατεθούν αποκλειστικά κατά σειρά προτεραιότητας και θα επιβεβαιώνονται εντός 48 ωρών για τις ηλεκτρονικές αιτήσεις ή 10, περίπου, ημερών για τις έγγραφες αιτήσεις.
3. Κάθε φίλαθλος μπορεί να αποκτήσει μέχρι και τέσσερα (4) εισιτήρια ανά αγώνα.
4. Τα εισιτήρια που θα αποκτηθούν με την ηλεκτρονική διαδικασία, θα εξοφλούνται με πιστωτική κάρτα. Τα εισιτήρια που θα αποκτηθούν με την έντυπη διαδικασία, θα εξοφλούνται μέσω κατάθεσης του ενδιαφερομένου σε λογαριασμό της FIFA σε τράπεζα του εξωτερικού. Στην περίπτωση αυτή όλες οι σχετικές τραπεζικές προμήθειες βαρύνουν τον ενδιαφερόμενο.
5. Ειδικά για όσους υποβάλουν έντυπη αίτηση, η καταληκτική ημερομηνία είναι η 2α Απριλίου.
6. Σε περίπτωση που οι ενδιαφερόμενοι επιθυμούν να υποβάλουν έντυπη αίτηση, θα πρέπει κατά την στιγμή της υποβολής να γνωρίζουν τόσο το δικό τους αριθμό διαβατηρίου, όσο και αυτούς των προσώπων που θα τους συνοδέψουν.

Οι ενδιαφερόμενοι, για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία, μπορούν να επικοινωνούν με την ΕΠΟ στο email: tic@epo.gr