Μέτρα για να απομακρυνθούν οι Γκλέιζερς

Την αποχή από τους αγώνες και την καταστροφή των εισιτηρίων διαρκείας βλέπει ως μόνη λύση για να πειστούν να αποχωρήσουν από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ οι Γκλέιζερς, ο Κιθ Χαρις ο οποίος ηγείται μιας επιχειρηματικής ομάδας που επιθυμεί την εξαγορά των «κόκκινων διαβόλων».
Οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ αναμένεται για μια ακόμη φορά να εναντιωθούν στους Αμερικανούς ιδιοκτήτες , στο αποψινό ματς κόντρα στη Γουεστ Χαμ φορώντας τα κιτρινοπράσινα κασκόλ και τις εμφανίσεις που έχουν γίνει ανάρπαστες τις τελευταίες μέρες.
Ωστόσο ο Κιθ Χαρις (ο πρόεδρος της επενδυτικής τράπεζας Seymour Pierce) έχει έτοιμη πρόταση ενός δις λιρών για την αγορά των πρωταθλητών Αγγλίας και πιστεύει πως χρειάζονται ακόμη πιο δραστικές κινήσεις προκειμένου η οικογένεια Γκλέιζερ ν’ αναγκαστεί να πουλήσει την ομάδα. «Το να εμφανίζεσαι δέκα λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα δεν κάνει κάτι. Η διαμαρτυρία με τα κίτρινα και πράσινα κασκόλ είναι μια ωραία συμβολική κίνηση , όπως οι λευκές πετσέτες στην Ισπανία, αλλά δεν πρόκειται να αναγκάσει τους Γκλέιζερς να αποχωρήσουν» τόνισε ο Χάρις.