Άδεια για... ξεπούλημα ζητά η Πόρτσμουθ

Την άδεια να πουλήσει παίκτες, παρά το ότι η μετεγγραφική περίοδος έχει ολοκληρωθεί, έτσι ώστε να αντιμετωπίσει τα οικονομικά της προβλήματα, ζήτησε η Πόρτσμουθ από την FIFA. Το αίτημα μετέφερε η Αγγλική Ομοσπονδία, ενώ παρά την καλή διάθεση που υπάρχει, θεωρείται δύσκολο το να πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο.

«Εννοείται πως δεν θέλουμε να πουλήσουμε άλλους παίκτες, όμως δεν έχουμε άλλη επιλογή. Φυσικά και ο Αβραάμ Γκραντ θεωρεί πως μπορεί να μας κρατήσει στην κατηγορία και δεν θέλει να πουλήσει παίκτες, όμως στο δίλλημα παραχωρήσεις ή αφανισμός, προτιμάμε το πρώτο», τόνισε ο υπεύθυνος της Πόρτσμουθ, Πίτερ Στόρι, για να συμπληρώσει: «Χρειαζόμαστε μετρητά, προκειμένου να καλύψουμε τις ανάγκες μας. Ελπίζουμε σε μια θετική απάντηση από την Premier League στο αίτημα για άνοιγμα ενός παραθύρου για μας».

Τα χρέη της Πόρτσμουθ αυτή την στιγμή αγγίζουν τα 12 εκατομμύρια Λίρες, τη στιγμή που κάτι ανάλογο είχε συμβεί και στο παρελθόν, με την περίπτωση της πώλησης του Ρόι Κάρολ από την Χαλ Σίτι στην Γουίγκαν, η οποία ουσιαστικά έσωσε το 1997, την πρώτη από χρεοκοπία.