Ύμνοι για Ζιοβάνι

Η κίνηση του τεχνικού της Σάντος, Ντοριβάλ Ζούνιορ να περάσει στο 61΄ της αναμέτρησης με την Ρίο Κλάρο τον Ζιοβάνι αποδείχθηκε σοφή. Οι "Peixe" που βρίσκονταν μέχρι εκείνο το σημείο πίσω στο σκορ έκαναν την ολική επαναφορά με τον "μάγο" να βάζει την προσωπική του σφραγίδα στο 89΄. "Δεν υπάρχουν λόγια για να το περιγράψεις. Ο Ζιοβάνι είναι μεγάλος παίκτης και το απέδειξε. Για ακόμη μία φορά έδειξε πως είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να κρίνει παιχνίδια για εμάς" σχολίασε ο 20χρονος αστέρας Πάουλο Ενρίκε Γκάνσο.
Το εγκώμιο του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού εξήρε και ο τεχνικός της Σάντος, Ντοριβάλ. "Ο Ζιοβάνι ήταν πολύ καλύτερος σε σχέση με τα πρώτα παιχνίδια. Απέναντι στη Ρίο Κλάρο έδειχνε πιο σίγουρος στις κινήσεις του αλλά και πως έχει βελτιωθεί από απόψη φυσικής κατάστασης. Είναι θέμα χρόνου να δείξει ακόμη περισσότερα πράγματα. Από τον Ζιοβάνι ξέρεις πως θα πάρεις το καλύτερο και αυτό είναι πολύ σημαντικό για τη Σάντος".
Σημειώνεται ότι η Σάντος βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος Παουλίστα έχοντας διαφορά δύο βαθμών από την Μποταφόγκο που ακολουθεί.
sport24.gr