Γκουαρδιόλα: «Το αποτέλεσμα ήταν θετικό»

Συνειδητοποιημένοι φαίνονται οι δύο τεχνικοί της αναμέτρησης Στουτγάρδης και Μπαρσελόνα για το κίνδυνο που αντιμετωπίζουν αμφότεροι στον επαναληπτικό που ακολουθεί επί ισπανικού εδάφους.
Ανακουφισμένος αισθάνεται από την ισοπαλία 1-1 στον πρώτο αγώνα για τους «16» του Champions League ο τεχνικός της Μπαρσελόνα, Πεπ Γκουαρδιόλα, καθώς η μέτρια εικόνα των Μπλαουγκράνα δεν τον ικανοποίησε απέναντι σε μία μάχιμη Στουτγκάρδη.
Ο προπονητής των Καταλανών επισήμανε τα εξης:

«Δεν είχαμε ηρεμία στο παιχνίδι μας στο πρώτο μέρος, αλλά το γκολ του Ιμπραΐμοβιτς μάς βοήθησε να συνέλθουμε. Στο Champions League και ειδικά στη φάση των νοκ άουτ αγώνων δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι και αν δεν είσαι προσεκτικός, μπορεί να το πληρώσεις. Το αποτέλεσμα ήταν θετικό, αλλά για να φτάσουμε στους στόχους μας θα πρέπει να έχουμε καλύτερη απόδοση».

Ο τεχνικός των Γερμανών, Κρίστιαν Γκρος τόνισε:
«Ξέραμε πως ήταν εξ αρχής δύσκολο να πραγματοποιήσουμε καλή εμφάνιση απέναντι στην Μπαρσελόνα, αλλά τα καταφέραμε. Ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο είχαμε καλή απόδοση, ενώ θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει και δεύτερο γκολ. Πιστεύω πάντως πως το 1-1 απέναντι στην Μπαρσελόνα είναι επιτυχία. Λίγες ομάδες μπορούν να πάρουν ισοπαλία από αυτή την ομάδα. Στον επαναληπτικό θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό και θα δούμε στο τέλος τι έχουμε πετύχει».