Βόμβα Μότζι για Μίλαν

Το ποσό των 30.000 ευρώ πλήρωσε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι στον διαιτητή Ροντομόντι για... εμφύτευση μαλλιών στην Ελβετία μετά από αγώνα στον οποίο ευνόησε την Μίλαν, όπως αποκάλυψε ο Λουτσιάνο Μότζι! Ο πρώην γενικός διευθυντής της Γιουβέντους έχει αθωωθεί για τα περισσότερα από όσα τον κατηγόρησαν το 2006 με το Calciopoli κι αυτή την περίοδο δίνει στη Νάπολι την πιο δύσκολη μάχη, καθώς αν βγει καθαρός κι από εκεί ουσιαστικά θα καταρρεύσουν όλες οι κατηγορίες εναντίον του και εναντίον της Γιουβέντους, πράγμα που σημαίνει ότι ο Lucky Luciano θα είναι ελεύθερος να επιστρέψει στο calcio.

Η δίκη έχει μπει στην πιο κρίσιμη καμπή της και ο μάρτυρας-κλειδί θεωρείται ο Κολόμπελο Αουρίκιο, που ήταν ο αρχηγός της έρευνας και των υποκλοπών των τηλεφωνικών συνομιλιών του Μότζι. Ο Αουρίκιο επιχείρησε να κατακεραυνώσει τον Μότζι, αλλά ο τελευταίος κέρδισε τις εντυπώσεις παρουσιάζοντας τηλεφωνική συνομιλία του Λεάντρο Μεάνι -παράγοντα της Μίλαν που είχε εμπλοκή στο Calciopoli αρχικά- με τον διαιτητή Ροντομόντι, στην οποία του δίνει τα συγχαρητήρια του για ένα πέναλτι που έδωσε στους ροσονέρι για να κερδίσουν ένα ματς τη σεζόν 2004-05, λέγοντας του μάλιστα πως έτσι θα πάρει και ένα μεγάλο ποσό από τον Μπερλουσκόνι για να κάνει εμφύτευση μαλλιών, εκτός Ιταλίας!

«Είναι φανερό ότι κάποιοι διάβασαν ό,τι ήθελαν, άκουσαν ό,τι ήθελαν, έφτιαξαν ό,τι κασέτες ήθελαν. Δεν μπορεί να κατηγορείται η Γιουβέντους κι εγώ προσωπικά ότι ελέγχαμε τον Ροντομόντι. Υπάρχει συνομιλία του Μεάνι -και απορώ πως αυτή... ξέφυγε από το δικαστήριο και τους δημοσιογράφους- με τον Ροντομόντι, στην οποία του λέει μετά από μια νίκη της Μίλαν με 1-0. Μπράβο σου, το πέναλτι ήταν πολύ καλή υπόδειξη, ο πρόεδρος θα σου φτιάξει τα μαλλιά στην Ελβετία με 30.000 ευρώ. Και μετά από λίγες εβδομάδες υπήρχε το Μίλαν-Γιουβέντους στο οποίο κρίθηκε το Scudetto. Αν ο Ροντομόντι, λοιπόν, ήταν δικός μας διαιτητής, φαντάζομαι τι έκαναν οι εχθροί μας», τόνισε χαρακτηριστικά ο Μότζι, που τις προηγούμενες μέρες είχε εκφράσει την αισιοδοξία του για την τελική έκβαση της πιο δύσκολης δίκης.