Μουρίνιο: «Δεν πάω στην Ρεάλ»

Με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο διέψευσε τις φήμες για την Ρεάλ Μαδρίτης ο Ζοσέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος τεχνικός έκανε δριμύτατη επίθεση σε Γιουβέντους και Ρόμα. «Κάποιοι δημοσιογράφοι είναι ψεύτες και εφευρίσκουν ιστορίες, αλλά δεν θα μπω σε αυτό το παιχνίδι. Δεν έχω μάθει να λειτουργώ έτσι. Σπανίως δίνω συνεντεύξεις ούτε συνηθίζω να εμφανίζομαι στην τηλεόραση. Για την ακρίβεια, θα μιλάω μόνο πριν από τη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Τσέλσι».

Στη συνέχεια ο Μουρίνιο έσταξε φαρμάκι για τις Γιουβέντους και Ρόμα. «Γίνεται πολύ κουβέντα για το τι έκαναν στη Φιορεντίνα στο ματς με την Μπάγερν, αλλά γιατί να στρουθοκαμηλίζουμε; Η πραγματικότητα είναι πως στην Ιταλία υπάρχει μόνο μια ομάδα που παίρνει πέναλτι 25 μέτρα έξω από την περιοχή», αφήνοντας τις αιχμές του για τους «μπιανκονέρι».

Όσον αφορά την Ρόμα, την χαρακτήρισε πανούργα ομάδα. «Ήμουν από τους λίγους που ποτέ δεν έπαψαν να σέβονται τη Ρόμα, καθώς έχει μεγάλους παίκτες. Επίσης όμως είναι ένας… πανούργος σύλλογος που σε κάθε μεταγραφική περίοδο κλαίγεται ότι δεν έχει λεφτά για να πάρει ποδοσφαιριστές, αλλά στη συνέχεια λένε «όχι» σε όσους προσπαθήσουν να αγοράσουν κάποια από τα αστέρια της».
gazzetta.gr