Η Ρόμα έχει τον αρχηγό της

Ο Φραντσέσκο Τότι συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Ρόμα για την αποψινή αναμέτρηση με την Παλέρμο στο «Ολίμπικο» για την 24η αγωνιστική της «Σέριε Α», με συνέπεια να διαλυθούν οι φόβοι για ενδεχόμενη σοβαρή ζημιά στο δεξιό του γόνατο.

Ο 33χρονος αρχηγός των Ρωμαίων υποφέρει από ενοχλήσεις στο δεξιό γόνατο, όπου έχει υποβληθεί παλαιότερα σε δύο εγχειρήσεις. Οι χθεσινές εφημερίδες ανέφεραν το ενδεχόμενο μιας νέας επέμβασης και γι’ αυτό ο ιατρός του Πάολο Μαριάνι ξεσπάθωσε χθες: «Οι ενοχλήσεις ξεκίνησαν από ένα χτύπημα στο ματς με την Πάρμα (σ.σ.: στις 20 Δεκεμβρίου 2009), αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Δεν αντιλαμβάνομαι από πού προέρχονται όλα τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι θα πρέπει να υποβληθεί σε νέα επέμβαση. Τον έχω εξετάσει δύο φορές τις τελευταίες μέρες κι είδα τα σημάδια από τις σκαριές των αντιπάλων. Ο καημένος γίνεται στόχος των αμυντικών».

Κατά συνέπεια, ο Τότι αναμένεται να παίξει κανονικά με τη Ρόμα στους δύο αγώνες με τον Παναθηναϊκό για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ (18/2 στην Αθήνα και 25/2 στη Ρώμη). Νοκ άουτ από τον αγώνα με τους Σικελούς παραμένει ο έτερος φορ κρούσης, ο Λούκα Τόνι, που αναμένεται να επανέλθει στο ματς Νάπολι-Ρόμα (28/2).