Φέργκιουσον: «Έχουν αλλάξει ως ομάδα από τότε που έφυγε ο Κακά»

Κακή ανάμνηση παραμένει για τον Άλεξ Φέργκιουσον ο αποκλεισμός της Μάντσεστερ στον ημιτελικό από την Μίλαν, πριν τρία χρόνια, καθώς και η παρουσία του Κακά στις διπλές αναμετρήσεις με τους "ροσονέρι". Ο Βραζιλιάνος είχε στείλει τότε την Μίλαν στον τελικό της Αθήνας, πετυχαίνοντας τρία γκολ κόντρα στους "μπέμπηδες".
Ευτυχώς τώρα ο Σκωτσέζος τεχνικός έχει έναν πονοκέφαλο λιγότερο ενόψει των διπλών αναμετρήσεων των δύο ομάδων στην φάση των "16" του Τσάμπιονς Λιγκ, αφού ο Κακά φοράει πλέον την φανέλα της Ρεάλ. Ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον, παρουσιάστηκε εμφανώς αισιόδοξος για τις αναμετρήσεις με τους "ροσονέρι": «Είναι καλή χρονική στιγμή το ταξίδι μας στο Μιλάνο. Έπαιξαν εναντίον της Ουντινέζε, έχουν χάσει τον Κακά, ενώ έχουν και ορισμένους τραυματισμούς. Εμείς αντίθετα έχουμε την δυνατότητα να ξεκουραστούμε.
Έχουν αλλάξει ως ομάδα από τότε που έφυγε ο Κακά. Τον χρησιμοποιούσαν πίσω από τους δύο επιθετικούς σε σχήμα ρόμβου, αλλά τώρα έχουν αλλάξει με δύο ακραίους και τρεις παίκτες στο κέντρο. Πρέπει να παραδεχθούμε ότι δεν στερούνται ικανοτήτων και εμπειρίας. Οι Ροναλντίνιο και Πάτο είναι σπουδαίοι παίκτες αλλά και εμείς έχουμε ισάξιους. Τρία χρόνια μετά την άσχημη εμπειρία όταν κυριάρχησαν στο ματς, ξέρω ότι δεν πρόκειται να επαναληφθεί. Οι παίκτες μου είναι συνηθισμένη σε τέτοια ματς και το καλό για μας είναι ότι βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση. Θα απουσιάσει ο Γκιγκς αλλά έχουμε παίκτες όπως ο Ρούνεϊ, ο Νάνι και ο Βαλέντσια που έχουν κάνει σημαντική δουλειά».