Υπόκλιση Ζιζού σε Μέσι

Το ταλέντο του Μέσι ύμνησε ο Ζινεντίν Ζιντάν, τον οποίο θεωρεί αυτή την στιγμή, καλύτερο παίκτη του κόσμου. Ο παλαίμαχος Γάλλος Super Star που πλέον συνεργάζεται με την Ρεάλ Μαδρίτης, φρόντισε να υμνήσει το ταλέντο του Αργεντινού της Μπαρσελόνα, δείχνοντας πως στο ποδόσφαιρο, ακόμη και ο μεγαλύτερός σου αντίπαλος, μπορεί να αναγνωρίσει την αξία σου.

«Πιστεύω ότι όλοι υποστηρίζουν το ίδιο πράγμα. Απλά, τον βλέπεις και απολαμβάνεις αυτά που κάνει στον αγωνιστικό χώρο, κάθε φορά που παίζει η Μπαρσελόνα», τόνισε ο «Ζιζού», για να συμπληρώσει: «Είναι ο παίκτης που τις περισσότερες φορές κάνει την διαφορά. Πάντα βοηθάει την ομάδα του να προχωρήσει. Ξέρει πώς να κουβαλάει την μπάλα και πότε να την δίνει. Έχει μόνο ένα πράγμα στο μυαλό του. Πώς να πάει με την μπάλα πιο κοντά στο.. γκολ. Σαν φίλος του ποδοσφαίρου, λατρεύω να τον βλέπω».

Όσο για την μάχη του Champions League; Ο Ζιντάν τόισε: «Δεν θα στοιχημάτιζα λεφτά, όμως θα ήθελα να δω την Ρεάλ να κατακτά το Champions League. Ελπίζω πως οι παίκτες θα καταφέρουν να ξεπεράσουν τα προβλήματα, καθώς ο τελικός εφέτος είναι στην Μαδρίτη».