Ο Ρόμπι Κιν στη Σέλτικ

Η Σέλτικ φύλαξε το καλύτερο για το τέλος, καθώς λίγες στιγμές πριν την εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου, συμφώνησε με την Τότεναμ για τον εξάμηνο δανεισμό του Ρόμπι Κιν! Ο Ιρλανδός άσος, αναζητούσε το τελευταίο διάστημα την ομάδα που θα μπορούσε να βρει θέση βασικού, αφού οι μέτριες εμφανίσεις του με τα "σπιρούνια", ανάγκασαν τον Χάρι Ρέντναπ να μην τον υπολογίζει στα αρχικά του πλάνα. Οι Κέλτες έμοιαζαν ως η ιδανικότερη επιλογή για τον ίδιο, που δεν έχει κρύψει πως αποτελεί ένθερμο υποστηρικτή τους, ενώ όπως δήλωσε και ο τεχνικός των Λονδρέζων η μετακίνηση του είναι ένα κίνητρο για να ξαναβρεί τον παλιό του εαυτό.

"Είναι μια καλή μεταγραφή. Ο Ρόμπι χρειάζεται παιχνίδια. Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής, για να μην ξεκινάει τακτικά εδώ. Θέλει να αγωνίζεται όλη την ώρα και για εμάς είναι δύσκολο να του εγγυηθούμε μια θέση στο αρχικό σχήμα. Είναι δυστυχισμένος, όταν δεν παίζει σε μόνιμη βάση", τόνισε ο Ρέντναπ, ο οποίος πιστεύει στις ικανότητες του.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής, αποτέλεσε τη δεύτερη μεταγραφική κίνηση για τη γραμμή κρούσης των Σκωτσέζων, μετά το δανεισμό του Σενεγαλέζου στράικερ Ντιομανσί Καμαρά από τη Φούλαμ, οι οποίοι μαζί με τον Γιώργο Σαμαρά και τον Γάλλο Μαρκ-Αντουάν Φορτινέ, προσφέρουν σημαντικές λύσεις εν όψει της δύσκολης συνέχειας, στον προπονητή των "πρασίνων", Τόνι Μόουμπρεϊ. Υπενθυμίζουμε πως η Σέλτικ, βρίσκεται στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος, δέκα βαθμούς μακριά από την πρωτοπόρο Ρέιντζερς.