Κανένα θέμα Κράσιτς στην Λίβερπουλ

Το σενάριο που θέλει τον Μίλος Κράσιτς της ΤΣΣΚΑ Μόσχας να οδεύει προς την Αγγλία και την Λίβερπουλ, διαψεύστηκε κατηγορηματικά την Τετάρτη από τον μάνατζερ του. Η φημολογία που αναπτύχθηκε τις προηγούμενες μέρες ανέφερε πως ο αγγλικός σύλλογος συμφώνησε με τους Ρώσους για τον ξανθομάλλη μέσο έναντι 12 εκατομμυρίων λιρών. Όπως εξήγησε την Τετάρτη ο Ντέγιαν Γιοξίμοβιτς, τα μέσα «έπλεξαν» μια δική τους ιστορία καθώς η παρουσία του στο Λίβερπουλ είχε να κάνει με έναν άλλο πελάτη του, τον Μίλαν Γιοβάνοβιτς, που θα ανήκει στους «ρεντς» από το καλοκαίρι. «Ήμουν στο Λίβερπουλ για να διευθετήσω μια μεταγραφή. Αλλά όχι του Κράσιτς, του Μίλαν Γιοβάνοβιτς, του επιθετικού της Σταντάρ Λιέγης που υπέγραψε για τρία χρόνια με την αγγλική ομάδα και θα γίνει μέλος της από το προσεχές καλοκαίρι.
Οι δημοσιογράφοι αποφάσισαν πως αν ο Γιοβάνοβιτς πάει στην ομάδα του Μπενίτεθ, γιατί να μην το κάνει και ο Κράσιτς; Είναι ωραία ιστορία για ένα άρθρο και σίγουρα θα το διάβαζαν πολλοί… Ο Κράσιτς δεν υπογράφει στην Λίβερπουλ, ούτε καν υπάρχουν συζητήσεις. Μέχρι στιγμής, τα πάντα είναι φήμες», ξεκαθάρισε ο Γιοξίμοβιτς συμπληρώνοντας πως το μέλλον του 25χρονου Σέρβου θα κριθεί μετά τα ματς της ΤΣΣΚΑ με την Σεβίλλη για το Τσάμπιονς Λιγκ.
Για τον Κράσιτς έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον να έχει εκφράσει επίσημα τον θαυμασμό του για τον παίκτη.
sportdog.gr