Έσπασε τον αστράγαλό του ο Κόουλ!

Η μικρότερη «συμφορά» που βρήκε την Τσέλσι την Τετάρτη ήταν η ήττα από την Έβερτον, καθώς -εκτός από τους τρεις πόντους- οι «μπλε» αποχώρησαν από το «Γκούντισον Παρκ», χάνοντας και τον Άσλεϊ Κόουλ για το υπόλοιπο της χρονιάς! Ο αριστερός μπακ τραυματίστηκε σοβαρά σε μια διεκδίκηση με τον Λάντον Ντόνοβαν, με τη διάγνωση της Πέμπτης να κάνει λόγο για κάταγμα στον αστράγαλο, που θα τον αφήσει εκτός δράσης για τουλάχιστον τρεις μήνες!

Πλέον η πιο αισιόδοξη πρόβλεψη θέλει τον 29χρονο μπακ να επιστρέφει ακριβώς με τη λήξη της Premier League, ενώ θα γίνει «αγώνας δρόμου» προκειμένου να προλάβει την προετοιμασία της εθνικής Αγγλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Η Τσέλσι, από την άλλη, αναμένεται να αντιμετωπίσει σοβαρό πρόβλημα, λόγω της απουσίας του, στην αριστερή πτέρυγα, την οποία πιθανότατα θα κληθεί να καλύψει ο Γιούρι Ζιρκόφ.

Η ειρωνεία της υπόθεσης, ωστόσο, είναι πως ο τραυματισμός του Κόουλ προήλθε από μονομαχία του με τον Αμερικανό Ντόνοβαν, τον οποίο -αν προλάβει- θα συναντήσει ξανά στη Νότιο Αφρική, στο παιχνίδι Αγγλία-ΗΠΑ. Τα παιχνίδια της τύχης, δε -ή μάλλον της ατυχίας- δεν σταματούν εδώ, καθώς στους υποψήφιους να τον αντικαταστήσει στην εθνική, σε περίπτωση που δεν είναι έτοιμος για το Μουντιάλ, θα συμπεριληφθεί και ο Γουέιν Μπριτζ -λίγες μόλις μέρες μετά το ροζ σκάνδαλο με την πρώην σύζυγό του και τον Τζον Τέρι.
sport-fm.gr