Σκέφτεται να… αλλαξοπιστήσει ο Ραούλ

Δελεαστική πρόταση από τους «Red Bulls» της Νέας Υόρκης έχει δεχθεί ο Ραούλ και σκέφτεται να πει το «ναι» προκειμένου να περάσει στην Αμερική τις τελευταίες στιγμές της σπουδαίας ποδοσφαιρικής του καριέρας. Αν και είχε δηλώσει επανειλημμένως ότι θα «κρεμάσει τα παπούτσια» του αγωνιζόμενος στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» ήρθε η πρόταση με τα πολλά εκατομμύρια από το αμερικανικό πρωτάθλημα για να του… βάλουν ιδέες.

Ο Ισπανός επιθετικός δεν υπολογίζεται από τον Μανουέλ Πελεγκρίνι και όπως αναφέρει το πρωτοσέλιδο της «Marca» είναι πλέον μέσα στις σκέψεις του να μετακομίσει για τα τελευταία ποδοσφαιρικά του χρόνια στη Νέα Υόρκη και τους «Red Bulls». Το φλερτ των δύο πλευρών επιβεβαίωσε και ο μάνατζερ του 33χρονου, Ζινές Καρβαλιάλ, που δήλωσε: «Ο Ραούλ δεν αποκλείεται να αγωνιστεί στις ΗΠΑ ή το Κατάρ».
Θυμίζουμε πως ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των «μερένχες» δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2011, αλλά η διοίκηση δεν θα του πει «όχι» αν θελήσει να απομακρυνθεί από τον σύλλογο που αγάπησε και αγαπήθηκε.