Πελεγκρίνι: «Δεν έχει κριθεί τίποτα»

Συγκρατημένος αλλά και ευχαριστημένος λόγω της μεγάλης ανατροπής της Ρεάλ Μαδρίτης στη νίκη με σκορ 3-2 επί της Σεβίλλης είναι ο Μανουέλ Πελεγκρίνι. Ενώ δικαιολόγησε τους παίκτες του για την μέτρια εμφάνιση τους στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης. Δεν ήταν αφοσιωμένοι στο παιχνίδι αφού σκέφτονταν περισσότερο την ισοπαλία της Μπαρτσελόνα με τη Αλμερία ή στο κρίσιμο παιχνίδι με τη Λιόν που ακολουθεί, τόνισε ο 57χρονος Χιλιανός τεχνικός:
«Μπορείτε να κάνετε πολλές αναλύσεις. Η ομάδα δεν ήταν καλή στο πρώτο ημίχρονο, αλλά ο Γκούτι και ο Φαν ντερ Φάαρτ θα μπορούσαν να παίξουν 90 λεπτά», δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε: «Στα πρώτα 15 λεπτά ήμασταν υπνωτισμένοι. Ίσως να σκεφτόμασταν την Μπαρτσελόνα ή τον επαναληπτικό με τη Λιόν».
Στη συνέχεια δήλωσε: «Δεν πιστεύω ότι η εικόνα της ομάδας άρεσε σε κάποιον, αλλά δεν αντικατοπτρίζει τις πραγματικές της δυνατότητες. Αντιμετωπίσαμε μια δύσκολη ομάδα, η οποία είναι δυνατή σε επίθεση και άμυνα».
Καταλήγοντας, ο Πελεγκρίνι ανέφερε: «Είναι σημαντικό ότι πλέον δεν εξαρτόμαστε από τους άλλους. Είναι ένα βήμα μπροστά, αλλά δεν έχει κριθεί τίποτα».
Από την πλευρά του, ο Ράφαελ Φαν ντερ Φάαρτ, που πέτυχε το γκολ της νίκης στο 92', είπε: «Ο δρόμος είναι μακρύς. Καταφέραμε να πάρουμε τρεις πολύτιμους βαθμούς απέναντι στη Σεβίλλη και είμαστε πολύ χαρούμενοι. Ξεκινήσαμε άσχημα, αλλά αποδείξαμε ότι είμαστε μεγάλη ομάδα. Είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Είναι πολύ σημαντικό ότι είμαστε πρωτοπόροι τώρα».
Στη συνέχεια, ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε στον επαναληπτικό (του 1-0) με τη Λιόν για τη φάση των «16» του Champions League: «Θα είναι ένας τελικός στο δικό μας γήπεδο. Είμαστε βέβαιοι ότι δεν θα αποτύχουμε και θα προκριθούμε στην επόμενη φάση».
sportime.gr