Λεονάρντο: "Πιστεύω ότι τα πάντα είναι ανοιχτά"

Η Μίλαν έφαγε μία ακόμα "σφαλιάρα" μέσα στο σπίτι της το τελευταίο διάστημα, ισοφαρίζοντας αυτή τη φορά 2-2 με την Κατάνια στο "Σαν Σίρο" (κάποια στιγμή μάλιστα είχε βρεθεί να χάνει με 2-0), ωστόσο οι άνθρωποί της δεν μοιάζουν διατεθειμένοι να καταθέσουν τα όπλα πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος. Παρόλο που η διαφορά από την πρωτοπόρο Ρόμα έχει αυξηθεί στους 4 βαθμούς και η αντίστοιχη με την 2η Ίντερ βρίσκεται στους 3 βαθμούς, ο Λεονάρντο δε φαίνεται να χάνει αισιοδοξία του λέγοντας πως η ομάδα του έχει τη δυνατότητα να κατακτήσει τον τίτλο.
"Δεν πρόκειται να καταθέσουμε τα όπλα. Επαναλαμβάνω, δεν πρόκειται να παραιτηθούμε από τον στόχο μας. Η Ρόμα είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα αυτή τη στιγμή στη Serie A, όμως ακολουθούν για αυτούς μερικά δύσκολα παιχνίδια, ενώ η Ίντερ συνεχίζει να αφήνει βαθμούς. Πιστεύω ότι τα πάντα είναι ανοιχτά", δήλωσε κατ’ αρχήν ο Βραζιλιάνος τεχνικός ενώ σχετικά με το αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης συμπλήρωσε.
"Το δεύτερο ημίχρονο με χαροποίησε, όμως στο πρώτο μέρος δεν παίξαμε καθόλου. Προσεγγίσαμε λάθος το παιχνίδι και είχαμε πολύ χαμηλό ρυθμό. Ήταν άσχημα τα πράγματα, αλλά μετά την ανάπαυλα βγάλαμε τους εαυτούς μας από τη δύσκολη θέση. Μου άρεσε η αντίδραση που είχε η ομάδα μου. Αιφνιδιάστηκα πάντως από τη συμπεριφορά των οπαδών καθώς φάνηκε να απογοητεύονται. Ελπίζω να τελειώσουμε στην κορυφή αυτή τη σεζόν καθώς το αξίζουν τα παιδιά. Είναι αλήθεια ότι αντιμετωπίζουμε προβλήματα με τραυματισμούς, όμως βλέπω μία τρομερή πείνα να ξεπεράσουμε τα προβλήματα αυτά με ομαδικό πνεύμα".