«Είστε σκληροί με Κυργιάκο!»

ΤΟ ΕΓΚΥΡΟ «GOAL.COM» ΚΑΤΕΤΑΞΕ ΤΟΝ ΚΥΡΓΙΑΚΟ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ 10 ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ. «ΗΤΑΝ ΛΑΧΕΙΟ».-

Το θέμα της ιστοσελίδας «Goal.com» με τη λίστα με τις 10 χειρότερες φετινές μεταγραφές της Πρέμιερ Λιγκ, στην οποία συμπεριλαμβανόταν και ο Σωτήρης Κυργιάκος, άναψε φωτιές! Το φόρουμ του κειμένου της γνωστής ιστοσελίδας κατακλύστηκε από τα post των θαυμαστών του διεθνούς Έλληνα σέντερ μπακ, τα οποία εξέφραζαν την αντίθεση τους στην κρίση του συντάκτη για τον Κυργιάκο. Αξίζει να σημειωθεί, όπως θα διαπιστώσετε, πως οι υποστηρικτές του αμυντικού της Λίβερπουλ προέρχονται από το Λονδίνο ως τα… Νησιά Κουρασάο!
Ενδεικτικά κάποια από post των υποστηρικτών του Κυργιάκου:
«Πως γίνεται να είναι ο Κυργιάκος σ` αυτή τη λίστα; Ηρθε με μόλις 1,5-2 εκ. λίρες… Στην πραγματικότητα είναι ένα από τα ‘λαχεία’ της σεζόν…» (Πούτου, Ινδία) «Πιστεύω ότι ο Κυργιάκος θα έπρεπε να είναι στη λίστα με τις καλύτερες μεταγραφές της σεζόν… Ήταν καθοριστικός σε πολλά ματς και κόστισε μόλις 2 εκ. λίρες. Λίγο σκληροί δεν είστε μαζί του;» (Στιβ, ΗΠΑ) «Για μόνο 2 εκ. λίρες, ο Κυργιάκος ήταν σπουδαία μεταγραφή σαν «μπακ-απ» του Κάραγκερ, του Αγκερ και του Σκρτελ. Είναι κυρίαρχος στον αέρα». (Κούγκαρ, Αυστραλία) «Ο Κυργιάκος είναι ένας δυνατός σέντερ μπακ και για 2 εκ, λίρες ήταν πραγματικά ευκαιρία». (Ισουάρ, Νησιά Κουρασάο) «Ο Κυργιάκος; Ηταν ο πιο σταθερός αμυντικός της Λίβερπουλ φέτος. Ο Γκλεν Τζόνσον ήταν χειρότερος απ` αυτόν, αν αναλογιστούμε ότι κόστισε ένα σωρό λεφτά» (Τζορτζ, Λονδίνο) «Γιατί είναι ο Κυργιάκος σ` αυτή τη λίστα; Ηταν από τα λαχεία» της χρονιάς» (Κόνορ, Δουβλίνο)
sportdog.gr