Εγκώμια Αντσελότι για Ρανιέρι-Λεονάρντο

Ο Κάρλο Αντσελότι βρίσκεται πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει ιδανικά την πρώτη του σεζόν στον πάγκο της Τσέλσι, έχοντας τους "μπλε" πρώτους στον πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ αλλά και στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, παρόλα αυτά δεν έχει ξεχάσει το σπουδαίο παρελθόν του στη Serie A. Ο επί οκταετία τεχνικός της Μίλαν (2001-09) μίλησε στο ραδιόφωνο της Rai" όπου δεν δίστασε να "βγάλει το καπέλο" στον Κλαούντιο Ρανιέρι για τη δουλειά που έκανε στη Ρόμα από την 3η αγωνιστική και μετά που την ανέλαβε, όπως και στον Λεονάρντο της Μίλαν για το γεγονός ότι έχει πετύχει πολύ περισσότερα από όσα θα περίμεναν αρκετοί στο ξεκίνημα της σεζόν.
"Η Ρόμα έχει κάνει μία εκπληκτική σεζόν και ο Ρανιέρι με την εμπειρία του έκανε πράγματα που ουδείς μπορούσε να περιμένει. Η πορεία τους ήταν φοβερή, τώρα βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας αλλά τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα με έναν μόνο βαθμό διαφορά", δήλωσε ο "Καρλίτο", ο οποίος για την πρώην ομάδα του επεσήμανε:
"Η Μίλαν έχασε σημαντικές μονάδες όπως οι Μαλντίνι και Κακά και κατά τη διάρκεια της σεζόν έχασε παίκτες όπως οι Πάτο και Νέστα, στους οποίους στηριζόταν πάρα πολύ. Κατά τη γνώμη μου έχει πετύχει παραπάνω από όσα περίμεναν, ο Λεονάρντο έχει παρουσιάσει αξιοθαύμαστη δουλειά. Τώρα η ομάδα αντιμετωπίζει προβλήματα επειδή είναι δύσκολο να φτάνεις στο τέλος της σεζόν όταν σου λείπουν αρκετοί σημαντικοί παίκτες".
sport24.gr